Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Miért van az,hogy egy személy...

Miért van az,hogy egy személy folyton az eszünkbe jut?

Figyelt kérdés

Egy ideje foglalkoztat a manifesztáció témája. Szeretnék bevonzani egy személyt az életembe,de most sajnos akadályokba ütköztem

Mégis folyamatosan az eszembe jut. Reggel délben, este , random szituációkban

Ez miért lehet? Talán ő is gondol rám ilyenkor?Kedvelem ugyan a személyt , de azért ennyire nem vagyok oda érte,hogy folyton eszembe jusson

2022. júl. 19. 21:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
ne tagadd érdekel az az ember és annyira szánalmas vagy, hogy nem tudod megtenni az első lépést és inkább fantáziálsz
2022. júl. 21. 22:43
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha van párja akkor minek tegye meg az elso lepest semmi ertelme
2022. júl. 22. 07:17
 13/21 anonim ***** válasza:

Akkor mit ír ide? XD

Mondom csak magát győzködik a kérdező.

2022. júl. 22. 10:38
 14/21 A kérdező kommentje:

Na kezdem feladni veled,de akkor leírom neked mégegyszer,mert türelmes vagyok az ilyen értetlen emberekkel is

Van egy férfi, aki felkeltette a érdeklődésem, 3x találkoztunk életünkbe. Érzelmi szál nem köt hozzá,mivel kötődés nem tudott kialakulni a kevés ismeretségből adódóan. Az én véleményem az,hogy hiányt,csak az iránt tudunk érezni,akit szeretünk vagy tartós kapcsolatunk volt vele

Ez a személy sokszor eszembe jut és érdekel a vonzás törvénye,próbálok tájékozódni(Kategória szerint is szerettem volna belőni,hogy agykontroll) tehát a kérdésem az,(és leginkább csak azokhoz szól akik jártasak ebben a témában) ha egy személy sokszor az eszünkbe jut, az a mi tudatalattink szüleménye vagy lehetséges,hogy az a személy éppen akkor ránk gondol?

2022. júl. 22. 23:50
 15/21 anonim ***** válasza:

Hiányt nem csak tartós kapcsolat vagy kedvelés után tudsz érezni.

Szerintem ez a legnagyobb probléma, hogy nem elég erős a hiány, de annyira megvan, higy rá gondolj.

Ha meg ennyit gondolna rád, akkor már dumálnátok vagy valami.

Lehet nem fantáziálni kellene, hanem a tettek mezejére lépni és nem ilyen dolgokkal álltatni magad.

Vonzás törvénye meg a vicc kategória.

2022. júl. 23. 06:11
 16/21 anonim ***** válasza:

Az ego játéka az egész

Bosszant hogy nem foglalkozik veled

Az egonak mindig a lehetetlen dolgok kellenek

2022. júl. 23. 07:36
 17/21 anonim ***** válasza:
Miert akarod bevonzani? Hogy beléd szeressen? Hagyja el a párját? Mi a célod ezzel?
2022. júl. 23. 07:56
 18/21 A kérdező kommentje:
Sokszor megnézi az instagram sztorim,úgy,hogy nem követ
2022. júl. 24. 00:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Fúha 14 évesek vagyunk?
2022. júl. 24. 01:25
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem kicsit több. De egy ideje az életemben van,úgyhogy volt jelentősége
2022. szept. 18. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!