Miért van az,hogy egy személy folyton az eszünkbe jut?
Egy ideje foglalkoztat a manifesztáció témája. Szeretnék bevonzani egy személyt az életembe,de most sajnos akadályokba ütköztem
Mégis folyamatosan az eszembe jut. Reggel délben, este , random szituációkban
Ez miért lehet? Talán ő is gondol rám ilyenkor?Kedvelem ugyan a személyt , de azért ennyire nem vagyok oda érte,hogy folyton eszembe jusson
Akkor mit ír ide? XD
Mondom csak magát győzködik a kérdező.
Na kezdem feladni veled,de akkor leírom neked mégegyszer,mert türelmes vagyok az ilyen értetlen emberekkel is
Van egy férfi, aki felkeltette a érdeklődésem, 3x találkoztunk életünkbe. Érzelmi szál nem köt hozzá,mivel kötődés nem tudott kialakulni a kevés ismeretségből adódóan. Az én véleményem az,hogy hiányt,csak az iránt tudunk érezni,akit szeretünk vagy tartós kapcsolatunk volt vele
Ez a személy sokszor eszembe jut és érdekel a vonzás törvénye,próbálok tájékozódni(Kategória szerint is szerettem volna belőni,hogy agykontroll) tehát a kérdésem az,(és leginkább csak azokhoz szól akik jártasak ebben a témában) ha egy személy sokszor az eszünkbe jut, az a mi tudatalattink szüleménye vagy lehetséges,hogy az a személy éppen akkor ránk gondol?
Hiányt nem csak tartós kapcsolat vagy kedvelés után tudsz érezni.
Szerintem ez a legnagyobb probléma, hogy nem elég erős a hiány, de annyira megvan, higy rá gondolj.
Ha meg ennyit gondolna rád, akkor már dumálnátok vagy valami.
Lehet nem fantáziálni kellene, hanem a tettek mezejére lépni és nem ilyen dolgokkal álltatni magad.
Vonzás törvénye meg a vicc kategória.
Az ego játéka az egész
Bosszant hogy nem foglalkozik veled
Az egonak mindig a lehetetlen dolgok kellenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!