Látás problémám van. Milyen agykontrollos trükkel tudnám helyreállítani?
Nagyon sokmindenre tudod használni ezt az erőt, amit sokan az agykontrollal tanulnak meg.De más technikákkal is alkalmazható és működik.
Neked a biológiai testre kellene hatást kifejtened.
Az agykontroll technikák a vizualis technikák közé sorolhatók, sok ember vizuális típus, ezért ezt a legegyszerűbb elsajátítani.
Én volt akinek segítettem látásélességjavulás is beállt, majd pár hónap múlva a szemüveget is lerakta,tökéletes látása volt.
Én sokmindenre tudom ezt a technikát használni.Évek során rájöttem hogy tudom a természetes zoom jelenséget a szememben erősíteni.Többször ki is próbáltuk ismerősökkel, leültek nagyon messzire és feltartottak egy újságot,olyan messze hogy csak egy papírdarabot láttam.majd ezzel a technikával pár perc fókuszálás után elolvastam a rajta lévő szöveget, majd felhívtam őket telón is visszaolvastam nekik.
500 méterről tudok egy újság főcímet elolvasni,2-300 méterről pedig simán újságot olvasok ezzel a technikával.
3-as érdekes amit írtál.Szívesen fogadok bármilyen más teknikát.
Nekem kancsalságom van egy ideje,és már rosszabodik a látásom.
9# te most tenyleg ilyen buta és hiszékeny vagy annak, hogy bedőlsz egy ilyen kamu szövegnek?
Aztán majd priviben megírja hogy tud a kancsalságodra gyógyírt 10 ezerért per 1 tabletta, vagy cseppek 😃 vagy 1kétperces kezelés .
Irreális amit írt, nem tűnt fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!