Meg tudnám növelni a melleimet agykontroll segítségével?
Figyelt kérdés
Úgy hogy elme tükrével elképzelem magam nagyobbakkal?2022. febr. 27. 16:09
1/15 anonim válasza:
Persze. Szerintem lehetséges. Én is mikor edzettem, akkor mindig úgy álltam hozzá, hogy nagyobb leszek izmokat tekintve és így is lett. Minden fejben dől el. Az, hogy a fehérje meg mindenféle hülyeség által növekszik az izom, az is valójában csak agymosás, mert nem igaz, több éves tapasztalat beszél belőlem.
3/15 anonim válasza:
Nem tudod.
Vagy elfogadod magad vagy gyűjtesz szilikonra.
4/15 anonim válasza:
Én kézrátétellel tudok segíteni. Ha érdekel, keress privibe.
5/15 anonim válasza:
Miért nem akarjátok néha a melletek helyett az agyatokat nagyobbítani?:)
6/15 anonim válasza:
Másodkézrátételt vállalok, dupla hatással. Meg van egy csodarudam, egyidejűleg használva a kettőt garantált a siker.
7/15 anonim válasza:
#5 mert azt még ők sem hiszik el, hogy lehetséges. Mell? so-so? Agy? na az biztos nem fog sikerülni.
9/15 anonim válasza:
Ne akard, a nagy emlőknek számos hátránya van.
10/15 anonim válasza:
Fogadd el magad, és elfogadnak mások. Akik a küllemedért fognak igazán vonzónak találni, szeretni téged, az már régen rossz. A külső múlandó, betegség, baleset után már nem lesz olyan. Viszont, ha van egy stabil és erős személyiséged, szereted és elfogadod Önmagad, akkor a világ is elfog. Ez az igazi szépség, nem a nagy mellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!