Milyen "agykontrollos" szöveget találnál ki ilyenek esetén?
Figyelt kérdés
Szeretném ha eltűnnének az anyajegyek, zsírcsomók, hegek, visszértágulatok.2021. jún. 22. 21:59
1/10 A kérdező kommentje:
Kimaradt, hogy ne kelljen vizelés miatt éjjel felkelni.
2021. jún. 22. 22:07
2/10 anonim válasza:
1. A bőröm szép, síma és egészséges.
2. Végig alszom az éjszakát és pihenjen, üdén ébredek reggel xy órakor.
3/10 anonim válasza:
Bocsánat, hogy offolom a kérdést. Tudnátok ajánlani a témában igazán jó könyvet?
4/10 anonim válasza:
José Silva: gyógyíthatsz c. Könyvét ajánlom.
5/10 anonim válasza:
En elmennek urologiara. Talan fertőzés csak
6/10 A kérdező kommentje:
Természetesen már voltam kivizsgáláson.
Köszönöm az eddigi tippeket!
2021. jún. 23. 07:07
7/10 anonim válasza:
nyugodtan végig alszom az éjszakát lefektés előtt hallgass relaxációs zenéket, és mantrázd közben első körben csak egy dologra koncentrálj ami a legjobban zavar..
8/10 anonim válasza:
"Arra koncentrálj, ami a legjobban zavar"?!? Nem negatívat programozunk, hanem pozitívat! 1-es vagyok
9/10 anonim válasza:
sztem rosszul értetted 7-es elsősorban csak egy a számára "zavaró" problémával foglalkozzon ne akarjon egyszerre mindent..
én erre gondoltam...nem negativ programozásra..khm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!