Mi akadályozza a harmadik szem megnyitását?
10. Ebbe engem 1 kérdés foglalkoztatott, van egy fejlődési nyavalya amibe a tobozmirigy elsorvad, na ott akkor mi van, baszhatja a megvilágosodást?
Vagy épp ugye elmeszesedik, azért nem jó, ugyanakkor ha nincs elmeszesedve is a kalcitkristályon van a lényeg benne szóval az se jó ha nem teljesen?
A Batthyány téri Libriben dolgoztam. Mivel a dolgozók veszik át a könyveket a központi szállítótól, és pakolják ki a polcokra, ezért a legtöbb könyv, amit kaptunk, átment a kezemen. Szépen átválogattam, melyik az érdekes. De inkább arra volt jó ez a szakma, hogy megtanuljam, mit érdemes elolvasni. A könyvek többsége, amiket összeszedtem ebook formátumú.
De kereskedtem én mindenféle könyvvel a Corpus Hermeticumtól a Bhagavad Gítá-n át a Titok-ig, és angyaltarotig, meg tündér, unikornis, és sellőtarotig. A klasszikusoktól a modernebb minőségen át a szó szerinti papírhulladékig szinte minden megfordult a kezemben. Utóbbiból több...
Grimfox nem gondoltam volna hogy te is munkás vagy. :D Azt már inkább hogy te is szeretsz olvasni.
A vörös oroszlánt olvastad? Ha igen akkor mi a véleményed róla? Kollégám ajánlotta de jelenleg a második chi-s könyvet olvasom angolul és tőled is jegyzeteltem már le pár iromány ötletet (nem tudom mi legyen a következő olvasmány).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!