Hanganyagot felvenni és visszahallgatni?
Figyelt kérdés
Megdobhatja a vizualizációt,ha egy saját hanggal felvett narrációt hallgatok közben?2021. márc. 17. 06:04
A kérdező szavazást indított:
Jó ötlet
Mindegy
14 szavazat
1/8 anonim válasza:
Ennek inkább a megerősítő(confirmation) mondatoknál van jelentősége. Ha narráció=vezetett meditáció, akkor nincs túl nagy jelentősége plusz elég nehéz készíteni hosszabb szöveget ha nincs szöveg olvasási gyakorlatod mert minden kiejtési hibát ki fogsz hallani. Kb 10 éve használom a saját mondataimat és jól működik.
2/8 anonim válasza:
Én tervezek ilyen hanganyagot készíteni. Nem tudom lesz e eredménye. Veszíteni nem veszíthetsz vele. Szerintem hasznos lehet, ha a saját hangodon hallod vissza a szöveget amit saját magadhoz igazítottál.
3/8 A kérdező kommentje:
Készítettem egy hanganyagot.
A benyomásom az hogy egy fokkal könnyebb a vizualizálás,ha nem E/2 személyben utasít valaki,hanem magamat vezérelem E/1 megszólításban a saját hangomon.
2021. márc. 18. 02:53
4/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez így elég hülyén hangzik de remélem megérthető amit írtam ×d
2021. márc. 18. 02:54
5/8 anonim válasza:
Érdekes lehet!☺️ Én többek között vezetett meditációkat használok.
6/8 anonim válasza:
én magamat is e/2 ben "vezetem"....
ha a gondolatamimat írom pl napló. nem tom mitől van.
amúgy teljesen érthető. lehet kipróbálom én is.
7/8 anonim válasza:
Én csak önhipzózisra használom, de az nagyon működik. Egy profi mikrofon sokat számít.
8/8 anonim válasza:
Én is Készítettem mert nem volt olyan ami pont nekem megfelelő lett volna
Összeírtam pozitív megerősítéseket és azokat sokat olvasgattam, aztán egyszer úgy gondoltam jobb lenne ha állandóan hallgatnám, nem csak olvasnám.
Úgy vettem észre erősebben hat, mint egy idegen személy által elmondott. Már csak azért is mert személyre szabott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!