Lehet köze hozzá?
Nos, van egy bizonyos személy akivel a múltban nem alakultak valami jól a dolgaim, úgy viselkedtem amit megbántam. És szerettem volna valahogy felvenni vele a kapcsolatot, csak egy kicsit beszélgetni vagy valami,hogy megmutathassam, hogy igazából nem olyan vagyok.
Na szóval a lényeg, hogy pár hónapja próbálkoztam az agykontrollal ezzel kapcsolatban, hátha valahogy bevonzzom. Azt vizualizáltam, hogy rám ír, magam elé képzeltem a telefonom képernyőjét, ahogy egy konkrét időpontot mutat, és hogy rám írt. Ezt sokszor ismételgettem, de aztán nem volt semmi és félre is tettem a dolgot.
Viszont pár hete végül felkerestem én magam az illetőt,és válaszolt is, chateltünk. Na és közben egyszercsak amikor ránéztem a telómra, teljesen ezt a képet láttam amit akkor magam elé képzeltem. Az az időpont volt, és ott volt az üzenet tőle.
Lehetséges hogy bejött amit csináltam, csak nem pont úgy ahogy akkor akartam volna?
Kapásból a vonzás törvényét írtam volna.
Bocs az off-ért:
Grimfox, miért nem mûködik? Köszönöm elôre is a válaszod.
Köszi a válaszokat:)
Amúgy gondolom feltűnt, én nem vagyok annyira elmélyülve ezekben a dolgokban, de mindenesetre érdekes
Sziaa:)
Nos én úgy csináltam ezt amit fent írtam, hogy elalvás előtt teljesen ellazultam, visszaszámoltam 100tól 1ig és egyenként ellazítottam a testrészeimet,utána pedig csak "befelé" figyeltem. És így nagyon pontosan elképzeltem a képet,ahogy látom az üzit. De nagyon részletesen, láttam magam előtt a telefonom háttérképét, az időt,mindent. És ezt sokszor megismételtem.
De nem pont úgy vált be ahogy szerettem volna,mert bár tényleg írt nekem,de tennem kellett érte. Viszont az időpont stimmelt,ugyanazt láttam magam előtt amit vizualizáltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!