Hogy tudnám legyozni saját önmagam!?
Figyelt kérdés
Eloszor is csakis olyanok segítséget kérném, akik ebben jártasak vagy ismerik ezt a temat. Bár nem túl hasznos, de őszinte leszek remélve hogy ennek ellenére akad egyket normális válasz. Alkoholista vagyok de nem alkohol függő. Ebbe nem szeretnék belemerulni, fogalmak téren lehet hogy ezt rosszul tudom de igazából nem is ez lényeg. Nálam az van, hogy lazan kibirom ital nélkül, volt már sokszor olyan is hogy elmentem a boltba egy italert, de mégse vettem meg... A baj nálam az, hogy ha iszok akkor utána nem tudom kontrollálni magamba az ösztönös érzéseket olyanokra gondolok pl hogy ne mondjam el azt amit nem akarok! Légyszíves ne gyertek azzal a szöveggel h ne igyak vágom ezt de vannak az életben bizonyos helyzetek amiket egy minimális ital nélkül lehetetlen megoldani. Nem is ez a baj. A baj ott kezdődik nálam, hogy még teljesen jozanul se tudom visszatartani a gondolatom. Bárhogy próbálom! Olyan mint egy belső erős késztetés, ami arra vesz rá, hogy, mindig minden esetben kimndjam az őszintet akkor is ha azzal mindent elcseszek!! Ha pedig rá iszok bármennyit is akkor pedig iranyithatatlan bár jozanul is. A kérdésem nem az, Hogy mitévő legyek!? Hanem hogy esetleg van e bárkinek valami tapasztalata vagy texhnikai megoldása arra, hogy erősödjek e téren!! Az akaraterőm nagyon erős!! Ezért érdekes higy ebbe szinte elveszek! Kérlek titeket ne trollkodjatok csak olyanok írjanak akik értik, vagy legalábbis megprobaljak megerteni amit próbáltam érthetően leirni lehet nem túl nagy sikerrel! Bízok benne hogy lesz aki segít, megert, és remek tanácsot ad!2020. dec. 19. 20:57
11/12 anonim válasza:
Nem legyőzni kell önmagad, hanem együttműködik vele
12/12 Hurtu válasza:
Az a baja az embereknek, hogy mindig valakik akarnak lenni. Valakivé válni akarnak. Különbbek akarnak lenni. Többek akarnak lenni. Figyelmet akarnak. Te is most valamit akarsz. Le akarod győzni önmagad. Legyél senki! Nem lesz egyszerű. Addig is kellemes szenvedést kívánok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!