Hogyan manifesztáljam vissza az exem?
Felfogod amit írtam?
HITTEM BENNE.
Amíg rá nem jöttem, teljesen felesleges idő pazarlás.
De ha neked erre van időd, akkor próbáld ki. Én leírtam a tapasztalataimat ezzel kapcsolatban.
Kicsit más téma, de tapasztalt ilyenekkel foglalkozó "mágussal" is beszéltem már.
Ő elméletileg profi "mágus"
Én csak egy egyszerű kis emberke vagyok :-)
Namost, 1 hónapot kért tőlem.
Megígérte hogy segít hogy egy pasival össze hozzon a sors, ilyen szerelmi varázslat
lehetett....
50.000 Forintot kért, és akkor kell fizetnem volna ha jelentkezik a pasi.
(Ez egy másik pasi volt még régen, nem a volt barátom akiről írtam.)
Olyan boldogan beletettem az 50 ezret egy borítékba... És alig vártam hogy sikerüljön végre, és oda juttassam a pénzt a szakértő mágusnak... Tényleg... Alig vártam.
Tudod mi történt?!
SEMMI az ég egy adta világon 😂
Abszolút nem jelentkezett a pasi, semmilyen szinten.
Úgyhogy megmaradt 50 ezer forint, és azóta sem jelentkezett az a pasi a mai napig sem! Akkor sem történt semmi, pedig egy profi "mágus" csinált elméletileg valamit.
Remélem megnyugtatja a kis lelked hogy leírtam a tapasztalataimat ezekkel a marhaságokkal kapcsolatban 🙂
De azért sok sikert kívánok neked, hogy vissza manifesztáld az EX pasid 😂😂😂
ma 20:31
Teljesen egyetértek veled! Ugyanezt gondolom én is. Hónapok voltak, és azt vettem észre teljesen feleslegesnek bizonyult így hát nem pazarolok az időmet. Igazad van.
Csak egy kérdés! Ha hiszel benne, és meg vagy győződve róla ez működik, illetve már sikerült is? Akkor miért kérded ,,Hogyan manifesztáld vissza az exed??!,,
🤡🤡🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!