Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hasznalja meg valaki sikeresen...

Hasznalja meg valaki sikeresen az agykontrollt? Írjatok arról, hogy miket értetek el vele?

Figyelt kérdés
2020. okt. 8. 08:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia ildi ugye milyen igaz.amit szeretnel bevonzod.sajnos a magyar alapbol pesszimista ezert sokan a jot maguknak el sem tudjak kepzelni vagy ha elkepzelik rogton tiz masik negativ gondolat koveti.csodalkoznak hogy mindig csak a rossz tortenik veluk.en a jot gazdagsagot sikeresseget kepzeltem igy mindezt egy masik foldreszrol tudom irni egy gyonyoru szep kertes hazbol miamibol.
2020. okt. 10. 09:11
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
Szellemi és mentális magasságokat, egészségességet. Készségekben nagy fejlődéseket.
2020. okt. 10. 10:41
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én immár 35 éve alkalmazom a Silva-féle agykontrollt.

Tizenévesen ismertem meg, akkor a tanulásban segített. Nem vagyok egy nagy ezotériában hívő ember, de el sem zárkózom a szokatlan dolgoktól. Olykor megmagyarázhatatlan dolgok is történnek az emberekkel. (de ez más téma és nem is vagyok járatos benne)

Kamaszkoromban tagadhatatlanul előrébb jutottam tanulásban az agykontrollal. Előtte nem voltam túl jó tanuló, legfeljebb közepes. Ez segített a koncentrálásban, az összpontosításban, ill. hogy ne tolongjanak a gondolataim összevissza. Arról nem is szólva, mind ehhez rá kellett szorítanom önmagamat egy tudatosan kialakított ritmusra, rendre az életemben. Evvel párhuzamosan elkezdtem Aikido-zni, ami szintén nagyban alkalmazza a meditációt. Pár év alatt egy komoly, céltudatos, megfontolt férfias ember lettem. A szakgimnáziumot dicsérettel végeztem el!

Harmincas éveim közepéig aikidoztam, de a meditálás, a Silva-féle agykontroll mai napig része az életemnek. Számtalan élethelyzeten átsegített mindez, beleértve a felnőttkorral járó stresszhelyzeteket is. Nagyon jól jött és jön pl. a betegségek leküzdésében, ill. a velük járó idegi állapot elsimításában. Egészségügyi szempontból már húszas éveimben éreztem hasznát. Jól jött fogászaton, de gyomortükrözésnél is. Reflux betegség gyanúval kerültem elég korán a vizsgálóasztalra. Idegeskedés, problémamentesen vészeltem át a fél órás vizsgálatot. Amikor meglátta irattárcámon a Sakura Aikido logót az orvos a végén megjegyezte, felettébb nyugodtan viseltem, ez elég ritka, de érthető egy aikidostól. ;-)

Két éve diagnosztizáltak nálam két daganatot, akkor megfordult velem a világ. A legrosszabb időszak az volt, amíg el nem készült a biopszia eredménye (ami szerencsére negatív lett). Nem is tudom, miként bírtam volna agykontrol és meditáció nélkül.

2020. okt. 14. 14:57
 14/14 Fazon Egon válasza:
#9 Ilyet én is ismerek! Mészáros Lőrincnek hívják! :-)
2020. okt. 16. 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!