Az mitől van hogy megtörténik amire gondolok?
Amíg ez nem 100%-os valószínűségű, vagyis nem minden esetben történik az, amire gondolsz, addig szimpla véletlen.
#2: értem egyébként az agykontroll lényegét, és magát a vonzás törvényét is, de ez nem egy rövidtávú dolog, hogy erősen akarsz valamit, és akkor az lesz. Minél inkább akarsz valamit, és beleéled magadat, annál inkább alakítod úgy a sorsodat.
Mindig az a példa jut eszembe, hogy gondolj arra, hogy mész haza, és mindig van egy szabad hely, ahova be tudsz parkolni. Ha a lakásodtól 5 percre eszedbe jut, hogy nagyon sok autó lesz, és elkezdesz azon agykontrollozni, hogy van helyed, ahova be tudsz parkolni, és valóban lesz, az csak szerencse.
A szerencsére nem lehet agykontrollal hatni: nem tudsz agykontrollal nyerő sorsjegyet venni, mert nem tudod, melyik a nyerő. Ha meg már megvetted, nem fog a sorsjegy nyerőre változni az agykontroll miatt. Ahogy lottósorsolásnál sem azért fogják a te számaidat húzni, mert a vonzás törvényével hatsz rájuk.
Van egy kerete az agykontrollnak, ami kizárólag a saját életedet, gondolkodásodat alakítja.
"4. Pl éreztem hogy este vihar lesz pedig nem volt még olyan rossz idő napközbe csak hüvösebb volt"
Nem a 4. vagyok, de meg ne haragudj, ez oltári hülye példa. A nagymamám a "csontjaiban" megérzi előre, ha rossz idő lesz, nyilván ennek van fizikai magyarázata, pl. - hasamra ütök - érzékenység a légnyomásban bekövetkező változásra, stb. Semmi misztikus nincs ebben és magadat csapod be, ha így gondolkodsz.
5 ös. Dehogynem tudsz nyerő sorsjegyet venni.
És de, lehet a szerencset fokozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!