Hogyan tudok hatékonyan meditálni?
Figyelt kérdés
Sajnos még elég kezdő vagyok a témában. Szeretném megteremteni magam körül a lelki békét, a kiegyensúlyozott életet, és felkészülni az előttem álló kihívásokra.2020. máj. 29. 07:42
11/13 A kérdező kommentje:
YouTube, vezetett meditációkat próbáltam, a tétha meditációt próbáltam még, de annyira nem éreztem a pozitív hatását.
2020. máj. 29. 13:42
12/13 anonim válasza:
A szög egyszerű légzés figyelésnél több nem kell az első fél évben.
Leteszed a segged és figyelsz az orrodnál a légzésedre.
Ha nem arra figyelsz akkor megint arra figyelsz.
Nehéz és unalmas.
De héj, mit vártál? kalandot?
Ez a figyelem edzőtermében a belépőszint.
Nem kell sokat. Heti 3x15 perccel ha kezdesz az pont jó.
A hatását először 1 hónap múlva fogod érezni, aztán épül fel szépen.
Ha fél év alatt eljutsz oda hogy hetente három órát részletekben tudsz meditálni akkor olyan kiegyensúlyozottságot kapsz amit keresel.
hajrá!
13/13 anonim válasza:
Eleinte csak egy nyogodtabb lelkiállapotbe kerülsz, lelassul a gondolkodásod, nem egy méhkas lesz a fejed. Aztán majd alakul, általában lassan, ahogyan az előző válaszoló is írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!