Az agykontroll valóban mūködik vagy csak hülyeség az egész?
18 lassan 19 betöltött életévem van.
Tegnapi nap életemben először túladagoltam az mdmat kristály formájában akik tudják miről beszélek.
Soha életemben nem gondoltam volna hogy létezik ilyesmi, viszont "filmbe" borzasztóan elvitt és úgy éreztem, hogy újjászülettem és másképp látom teljesen a világot.
"Tudományos tények támasztják alá"
Hát ez nagyon aranyos, mutatnál nekünk párat? :D
Hát igen köztudott hogy amit az interneten írnak az mind igaz szóval csak simán rá kell keresnem az agykontrollra és az első találatot elolvasva bizonyítékot is kaptam arra hogy ez működőképes :) ja várj nem
#15 pont hogy azért tart ma ott a tudomány ahol van mert bizonyított tényekre alapul az egész. Ha nem keresnénk semmire sem bizonyítékot csak vakon hinnénk bármilyen elméletben akkor még mai napig tarthatna az ókor.
Van bizonyíték, de azt nem egy 5 perces netes kereséssel meg egy cikkolvasással fogod megtalálni, okoska.
Ilyen módon semmit és mindent is lehetne bizonyítani, agyoniskolázott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!