Érdemes elmenni meditációs tanfolyamra? Mit 'nyerhetek' vele?
maximum, ha nagyon olcsó. Én a meditáció "mestere" lettem, úgy, hogy csak itthon gyakoroltam, mert elég fiatal vagyok ahhoz, hogy ilyen tanfolyam-hülyeségekre járjak. Az én elméletem szerint egy igazi mester nem kérne pénzt a tanításért. Látszik, hogy a mai modern világban kevés ilyen ember van.
15/F
egyből nem lehet csakúgy elsajátítani a meditációt, először heteken keresztül kell gyakorolni a koncentrációt, adok egy linket:
Nem mondom, hogy nem éri meg, de ha nincs olyan sok pénzed, vagy másra is jó lenne, amit erre költenél, akkor szerintem hülyeség.
A meditáció nagyon jó, és könnyebben megtanulnád tanfolyamon, de én nagyon drágának tartom. Egyébként könyvből, ingyen is meglehet tanulni, legalábbis nekem sikerült, ráadásul még a könyvet is könyvtárból hoztam ki. :)
Köszi a válaszokat!
Én is Sri Chinmoy-ra járok, itt is ingyenes.
Nálunk a bamutatót Sri Chinmoy tanitványa, Gunagriha tartotta.
Magát a tanfolyamot pedig nem tudom ki tartja, mert nem jegyeztem meg a nevét :(
Eddig tetszik a dolog, nyilván nem 3 hét után tudok majd úgy meditálni, ahogy kell, majd idővel annak is eljön az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!