Az illuminati tényleg megtalálta az örök élet titkát?
Az örök élet titka a megvilágosodás. Annak a legmagasabb szinten történő megértése, hogy már most is örök az élet, végtelen a valóság, és nincs halál. Persze a tested meghal, de te nem. Már most is örök az élet, még akkor is, ha nem ismerted fel.
A megvilágosodott emberek végtelen nyugodtsága is abból ered, hogy tudják, hogy bármi történik is az életben, annak végső soron nincs jelentősége, mivel a valódi természetük halhatatlan és örök. Bármi is történik velük az életben, az rájuk nincs hatással.
De a kérdés lényegéhez szólt, mivel a kérdés maga értelmetlen. Magának a kérdésnek az értelmetlenségét cáfolja meg, amit írtam.
Ja, és miért értelmetlen a kérdés?
1. Az illuminati egy hipotézis.
2. Az, hogy az illuminati keresi az örök élet titkát, egy hipotézisből levont újabb hipotézis.
3. Az örök életnek nincsen titka, mivel az már maga a valóság.
Persze tudom, hogy a kérdező nem ilyesfajta örök életre keresete a választ, hanem a fizikai formák örök életére, aminek az értelmetlenségére az ember maga is rájön, ha megvilágosodik. Ezért írtam, amit írtam. Hogy ezáltal hozzásegítsem a megvilágosodáshoz. Persze attól senki nem fog megvilágosodni, hogy elolvassa, amit írok, mégis közelebb kerül hozzá.
Az, hogy kevés halott cserebogárral találkozol. ám minden év májusában megjelennek, bizonyítja, hogy halhatatlanok.
Rajtuk kívül az egész világ mulandó, az illuminatikkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!