Mindegy milyen rádiót hallgatok közben bejön a Mária
rádió, aztán egyszer csak visszaáll. Ez valami jel
lehet? Nem jó irányba tart az életem? Vagy csak simán
technikai hiba? Mással is történt már ilyen?
Nekem is volt ilyen! Változtass az életeden! Én is ezt tettem azóta nincs ilyen problémám!
2020. jan. 28. 08:59
2/9 anonim válasza:
Nálam ez a dolog már két éve tart. Először csak az otthoni rádióban hallottam, de ma már a kocsiban, bevásárlóközpontban is a Mária rádiót hallom. Ezzel még tudnék is élni, de szenteste az éjféli mise közvetítése közben már vér is folyt a hangszó rácsaiból.
2020. jan. 28. 09:54
3/9 anonim válasza:
Ez korábban velem is többször előfordult.
Mióta a tisztelendő úr megáldotta a rádióm, javult a helyzet.
2020. jan. 28. 10:02
4/9 anonim válasza:
#3-as, te még engem is lepipáltál trollkodásban pedig én nagyon igyekszem.:-))
2020. jan. 28. 11:22
5/9 anonim válasza:
Sziasztok! Az én rádióm is megtért. Éjjel-nappal a Mária rádió bömböl. Megpróbáltam rengeteg dolgot, de csak a következő vált be: A rádió antennáját kereszt alakúra hajtogattam és 2 rózsafüzért akasztottam rá. Majd két kisebb rádiót feláldoztam szemben a készülékemmel. A kiszedett alkatrészeket pedig miatyánk mormolása közben elfogyasztottam. Mióta ezt megtettem, nem jelent meg Mária nálam. Azelőtt még a konnektorból kihúzva is szólt.
2020. jan. 28. 12:12
6/9 anonim válasza:
Tavaly falunapon volt egy hasonló eset, ott a mélynyomót szállta meg a szentlélek. Én ilyen mély hangon istentiszteletet még nem hallgattam. Ha ráraktam a kezem a hangcuccra, szólt rendesen, de amint levettem ismét ment a szentség. Az atya szerint ez a démoni megszállottság jele. Azóta járok rendszeresen templomba.
2020. jan. 28. 12:35
7/9 anonim válasza:
állítsd a Máriára, előbb-utóbb átáll magától.
nekem a Bartók rádióval volt ilyen...
2020. jan. 30. 20:58
8/9 anonim válasza:
Ha a Mária rádió hullámhosszára hangolsz, nem lesz feltünő, ha az szól.
Az idők végeztéig a probléma megoldva.
2020. febr. 3. 21:17
9/9 anonim válasza:
Sajnos velem is megtörtént ez a dolog és hosszú időbe telt mire rájöttem az okára!
Először valamilyen kisugárzásra, vagy légköri zavarra gondoltam, de rá kellett ébrednem azzal van összefüggésben, hogy nős ember létemre elkezdtem vonzódni a férfiakhoz.
Először csak dohányozni és ebédelni jártam ki férfi kollégáimmal, ekkor még ritkábban szólalt meg a Mária rádió, de aztán egyre többet akartam és egyre többet hallgattam.
Valószínűleg Isten így akarja elterelni a figyelmemet bűnös szándékomtól!
Itt már csak a csoda segíthet, mert állítólag ebből nem lehet kigyógyulni!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!