Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Miért mutatott nekem szabadkőm...

Miért mutatott nekem szabadkőműves szimbólumot egy látszólag 12-13 éves lány?

Figyelt kérdés

Teljesen ismeretlen volt és csak annyi volt hogy ültem a kocsiban és jött arra fele 2 lány,olyan 12-13 évesnek néztek ki,de tipikusan női testük volt. Az egyik rám nézett és egy ehhez hasonló szimbólumot mutatott felém:

[link]

Majd elnézett és mással beszélgetett.

2019. okt. 22. 17:07
 1/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
79%

Biztos azért, mert a háttérhatalom rockerekből áll.

[link]

2019. okt. 22. 17:25
 2/6 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
86%
Biztos neked mutatta? Nem a kocsi mögött, a túloldalon sétáló ismerősének?
2019. okt. 22. 17:31
 3/6 Ridamov ***** válasza:
100%
Ezt nem csak szabad köművesek használják. Rockererek (és hasonlók) is használják pl ha beírod h rocker kézjel (nemtom h ez magyarul is működik-e mert angolul csináltam) és kiadja ezt: "A Szarvak emoji jele az index és a felfelé mutató kis ujjak kézmozdulata. Annak ellenére, hogy sokféle jelentéssel bír, hosszú ideje elismert szimbólumává vált mindazok számára, akik szeretik a heavy metalt, a hard rockot és a hasonló műfajú zenét hallgatni." De van akik szimpla tudatlanságból mutatják ezt. Illetve vannak a magamfajták akik random mutatnak jeleket akár ismeretleneknek is mert miért ne alapon.
2019. okt. 22. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Mert meg fog ölni!

Nézz mindig magad mögé,bárhova mész!

2019. okt. 22. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:
63%

ez nem a szabadkőművesek jele hanem a sátánistáké.

És mióta a sátánista Ozzy Ozbourne elkezdte ezt a koncertjein mutogatni azóta a Rock zene szimbóluma lett.

Valószínűleg azt hitte a kis csaj hogy hú de menő ha ilyeneket mutogat

2019. okt. 22. 21:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Van egy hasonló kézjel, olyan mint amit belinkeltél, csak a hüvelykujj is ki van nyújtva, az pedig a szeretet kézjele.

(benne van az I, az L és a Y betű, I Love You)

Az "ördögszarv" sem feltétlenül sátánista jel, aki egy kicsit is szereti a Rock 'n Rollt, az büszkén mutogatja :)

Hiába van sátánista gyökere, az már rég elkopott. Ma már gyakran "csak" divat, menőzés.

2019. okt. 23. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!