MI volt ez?!? Alvásparalízis?
Ma azaz tegnap, arra keltem,hogy a jobb kezem a párna alatt van teljesen lezsibbadva, alig-alig éreztem. És nagyjából ugyan ennyire éreztem ismét a jobb kezemet kinyújtva, kicsit a szivacsban.
Kapásból kipattant a szemem, hogy akkor most mi van? és akkor megtudtam, melyik kezem az igazi. De az továbbra sem moccant, a fantom kéz se. Erősen koncentráltam, hogy valahogy, egy helye kerüljön a kettő, a párna alattit (az igazit) és a lelógót (a fantomot). Bizony ellenkező irányba "ugyanazt" a kezet. Na de ahogy sikerült, kapásból úgy mozgott mintha el sem zsibbadt volna, semmi bizsergés, lüktetés, semmi.
Mi volt ez? Részleges is van?
Asztráltested jobb karja álmodban kimozdult a fizikaiból azért volt elzsibbadva és nem tudtad mozgatni.Talán szándékos volt,hogy ráébresszenek,hogy a fizikai test önmagában halott anyag...biztosan ismered az ember 3-as (materiális-érzelmi-szellemi) felosztását..
Ez nem paralízis...
Ez most komoly? De, kik és miért? Meglehet ezt tanulni?
Ismerem a hármast, de eddig mondhatni csak elméleti síkon foglalkoztam vele, ennyire még semmi sem lepett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!