Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontroll eltudom érni azt,...

Agykontroll eltudom érni azt, hogy teljesen a jelenben legyek, és a mindennapi negatívumokat kizárjam?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz családi körülmények közt élek jelenleg.

Állandóan türelmetlen, ráadásul akaratgyenge is vagyok.

Ezen szeretnék javítani.

2019. aug. 12. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem agykontrollra van szükséged, mert az agyakontroll tudati tartalom, a jelenben pedig nincs semmi, csak a semmi. A cél a tudat teljes kiürítése. Magát a szenvedést a tudatodban elraktározódó negatív minták okozzák. Ezeknek a mintáknak az összessége az egó, vagyis a személyiség. Magát a személyiséget kell feloldanod, hogy semmilyen tudati tartalom ne maradjon, ezáltal pedig képessé válj arra, hogy minden gondolatot és érzést képes legyél tovább engedni, ami csak belépett a tudatod terébe.

Jelenlét meditációt javaslok. Minél többször irányítod a figyelmed a jelenbe, annál könnyebben vagy képes tovább engedni a gondolatokat, érzéseket.

Szerintem kezdj el meditálni a testeden. Irányítsd a figyelmed minél többször valamelyik testrészedbe. Nem baj, ha egy gondolat elvonja a figyelmed róla, csak vidd vissza újból a testedbe.

2019. aug. 12. 16:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Így van ,a cél a tudat teljes kiürítése lenne.

Állandóan egy valamin jár az agyam. Ami pedig még is történik.

Ezt szeretném törölni.

És már ha véletlenül nem.is gondolok rá, akkor se hagyják abba.

Ez hogy történik?

A testrészemre irányítani a figyelmem?

Mondjuk a lábamra.

Az csak úgy van. Vagy nem is tudom hogy mondjam.

2019. aug. 12. 16:25
 3/5 anonim ***** válasza:

A múlt megtörtént nem tudsz változtatni rajta!A jelent és a jövőt csak úgy alakíthatod, ha a múltat lezárod!

Mindig arra kell gondolni,hogy a múltban megtörtént eseménynél,lehetőségnél már végigzongoráztál minden lehetőséget!

Ha az eltelt időben találtál újabb megoldásokat azt a múlton való gondolkozás segítette elő,de ez jóval az esemény megtörténte után lévő tapasztalat,ismeret amivel nem gazdálkodhattál korábban!

Ne sajnáld azt,amit el kell engedned,azért,hogy te ténylegesen te legyél!

2019. aug. 12. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:

"Mindig arra kell gondolni"

Épp ellenkezőleg. Nem kell gondolni semmire. A felesleges gondolkodásból ered minden fájdalom. Magát az önkéntelen gondolkodást kell leállítani. Igaz, ezzel még nem ér véget a fájdalom, mert a gondolkodásból eredő érzelmi fájdalmak még a testben maradnak, de elég nagy megkönnyebbülés, amikor végre leáll a fejedben folyton karattyoló hang. Elég nagy mérföldkő volt a felébredésben, amikor tudatossá váltam a gondolkodásra, és képes voltam csak akkor gondolkodni, amikor akarok.

Kérdező. Bármire figyelhetsz, ami nem az elméd, nem a gondolatok. Bármire, ami a jelenben van. A testedre, arra, amit épp látsz, arra, amit épp hallasz... Bármire, csak ne az elmédre. Igazából az a lényeg, hogy a figyelmed megtanuld irányítani. Egy idő után annyira edzett lesz a figyelmed, hogy képessé válasz majd arra, hogy egyszerűen ne figyelj a fájdalomra, és az megszűnik létezni.

2019. aug. 12. 22:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. aug. 13. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!