Mi a különbség a mentális, éter, kauzális, szubtilis és fizikai test között?
Ha ezek egy filozófiai irányzatból vett szavak, akkor annak a rendszernek erre választ kell adnia, még mielőtt komolyabban elmerülsz benne.
Ha több különböző irányzatból van, az olyan mintha kivennék egy fogaskereket egy svájci órából, egy ellenállást egy rádióból, egy nyomtatott áramkört egy számítógépből, egy elektromotort egy ventilátorból és megpróbálnám összerakni ezekből a svájci órát...
Ebből kettőt tudok. A mentális test az adott réteghez hű mentális test kivetülés.
A fizikai test, az anyagszerű energiából álló test.
Ha a többit leírod saját szavaiddal, azikra is tudok majd válaszolni.
Hát én fizikai, éteri, asztrális, mentális, kauzális, mennyei meg az isteni testről tudok. Az étertest a fizikai test életereje, minden fájdalmunkat ott érezzük. (szürkés-fehéres) Az asztráltest az a vágyaink, érzelmeink, szenvedélyeink teste. (Szerintem az álmokért is ez felel + asztrális projekció) Mentális test az ami az agyban van, a gondolatainkat elménket tárolja. A kauzális az az emberi lélek, előző életeink emlékeit tárolja. A mennyei test az a szellemi lélek (nem tudom hogy mit csinál, de nagyon magas rezgésű), illetve van az isteni test, ami annó kivált a Forrásból, Istenből. Ezek energiatestek. A fizikai test halála után megy tovább mindegyik test. (csak a fizikai világban különböztetjük meg a 7 testünket.
Kérlek, ne vegyétek 100%-nak, mert rengeteg fajtát mondanak.
Egyébként felső négy testünket (mentális, kauzális, mennyei, isteni) nevezzük szellemnek. Az asztrális test nem a lélek. A szellemben található a lélek (a két réteg: kauzális, mennyei).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!