Mekibe dolgoznék jövőhéten, mire számíthatok? Nyári
munka lenne
A feladatok egyszerűek, viszont gyorsan kell csinálni őket, ami nem mindenkinek egyszerű. Ordítozni valószínűleg nem fognak veled, nem börtönről van szó.
2019. jún. 15. 18:31
Az lesz,hogy pihenes nincs.
Ha minden munka kesz,minedn ki van takaritva,lemosva,akkor kezdd elolrol a takaritast,meg csillogobbra,meg tisztabbra!
2019. jún. 15. 18:35
2-es vagyok,.husz eve legalabbis igy volt,mikor en dolgoztam ott egy hetig.
2019. jún. 15. 18:36
#18.36 Most is így van. Ha véletlenül van egy kis üresjárat, akkor törölgess, mosd le a grillt, mosd el az eszközeidet, hozz árut. Esetleg azt mondják, menj el inni. Ez azt jelenti, hogy kapsz 2 perc pihenőt. Ha végképp nincs mit csinálni, akkor hazaküldenek. Pihenés, lődörgés nincs a Mekiben.
2019. jún. 15. 18:40
2- es vagyok. En pont ezt nem birtam,eljottem innan.
Azt,hogy ami mar kesz van,azt kezdhjem el elolrol csinalni!
Ebbol nyagyon elegemvolt!
2019. jún. 15. 18:52
Szoval ilyen dolgok ezek.
2019. jún. 15. 19:10
Egy rokonom étteremvezető a láncnál. Ha nem volna szüksége a pénzre, már rég otthagyta volna. Sokszor még neki is be kell állni kiszolgálni, mert annyira túl vannak terhelve, és persze a saját munkájával is haladnia kéne. A dolgozóival hiába humánus, próbál nekik segíteni, rengetegszer van olyan, hogy a létszámstop miatti túlterheltség problémákat okoz náluk. Ritkán, de azért rendszeresen előfordul, hogy egy-egy ember összeomlik idegileg munka közben. Főleg ha jön egy bunkó állat, akinél az a legkevesebb, hogy nem tud köszönni.
Alapjában véve nem a feladatok nehézségével lesz bajod, hanem azok mennyiségével, és időre történő elvégzésével. Kemény hónap elé nézel idegileg, még akkor is, ha egy jó csapatba kerülsz.
2019. jún. 15. 20:14
8/10 A kérdező kommentje:
Ez egy nagyon buta kérdés lesz, de ha lejárt a munkaidőm (mondjuk ledolgoztam már a 8 vagy 12 órát) akkor hazamehetek vagy ott tartanak még? Mármint, hogy mondjuk éppen szendvicseket csinálok de lejárt a 12 órám, akkor mehetek, vagy meddig illik még maradni?
9/10 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi a válaszokat:)
#23.40 Az én tapasztalatom szerint sokszor előfordul, hogy nem engedik el időben a dolgozókat, ott kell maradniuk még 10-20 percet. Például este 10-ig van nyitva az étterem, így 10.00-ig még vesznek fel rendelést a drive-ban. Persze sor van, így mire odaér az ablakhoz az utolsó autó, eltelik néhány perc. Leszednek a kasszáról, vársz, amíg leszámolják, így lehet, hogy 10.20-kor mész el. És még akkor sem az étteremből, csak az öltözőbe. Nem egy korrekt cég. Nem véletlen, hogy a dolgozók jelentős része diák, akiknk rendes munkára nincs lehetőségük.
2019. jún. 16. 09:23
Kapcsolódó kérdések: