Valaki tud segíteni annyiban hogy mik az árak a McDonalds-ban?
Figyelt kérdés
2019. jún. 3. 06:05
1/7 Balogh Bence 2019 válasza:
Az éttermek nem egy tulaj alá tartoznak, ezért eltérőek lehetnek, de alapvetően az olcsó hamburgerek 500, a drágábbak 1000 ft körüliek, menüben 1000-2000 ft között mozognak.
2/7 anonim válasza:
Mindenhol mas, még városon belül is. Ha fontos a pénz, akkor kérj sajtburger menüt, 600 forint alatt van általában, üdítő, krumpli, sajtburger egyben. Elég baráti.
Ott van a kuponos app, abban vannak árak, de nem az olcsóbb menük szoktak benne lennk
3/7 anonim válasza:
Nalunk 330 a kicsi.
500 kb az uj.
8-900 a nagy.
Mcmenu kb 1500, plus kb egy ket szazzal tobb.
Van ebedmenu, az 990 nagy szendvics es kis udito, kis krumpli.
4/7 anonim válasza:
utolsó úgy tudom már megszüntették az ebédmenüt
5/7 anonim válasza:
Nem mindenhol, nalunk meg van. Mult heten meg volt. Szerencsere.
6/7 imnard válasza:
Mondok én neked árakat! Egyre több boltban sütnek húst, kolbászt. Pl egy sertésborda, vagy két csirkecomb 500Ft körül, van ahol köretet is szoktak készíteni, 700-800Ft összesen. Évi egy-két alkalommal elmegy a mekkdonác, de sokan rendszeresen járnak oda, szinte napi szinten. Hát egészségükre!
7/7 anonim válasza:
Azért az tok jo, higy vannak üzletenként menüben pár száz, szendvicsben pár tíz forintnyi különbséggel, de egyedül én próbálok képet adni rola, érre engem pontoznak legjobban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!