Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Sushizók? PLANET SUSHI ALLE?

Sushizók? PLANET SUSHI ALLE?

Figyelt kérdés

Sosem voltam még sushizóba, ez lesz az első sushi kostolásom.

Nem tudja valaki, hogy ebben a sushizóban mennyibe kerül a legolcsóbb sushi szett (nem akarok drágát venni, mert lehet nem is ízlik). Vagy lehet csak rgy darab sushit venni az ilyen helyeken? Vagy átlagosan mennyi a legolcsóbb szett?

Vagy valaki aki regisztrálva van Netpincérre megtudná nekem mondani, hogy ezen a helyen, mennyibe kerül a legolcsóbb szett?

(Bocsi a sok szóismétlés miatt, csak lényegre törő szerettem volna lenni!)

2019. máj. 22. 00:36
 1/6 anonim ***** válasza:
14%

Én már megjártam a szusizókkal.

Kb 12.000 szoktam ott hagyni 2 főre 32dbs 4üditő, ízre oké, de mikor lazára tekerik akkor szétesik, reklamáció ellenében nagy nehezen csinálnak másikat, ami ugyan úgy szétesik, durva hangú reklamáció esetén durva hanggal válaszol a kedves felszolgáló egy tömött étteremben.

Nagy nehezen ad egy kupont, nem érti meg, hogy ehetetlen. "Étterem főnök" ránéz a szusira, látja a problémát megérti, hogy ßenkinek nem ajánlanám az éttermet, kínai szakács viszont nagyon rendesen kijön és elnézést kér.

Lehet darabra (1-5) venni kb 1.000ft.

2019. máj. 22. 04:56
 2/6 anonim ***** válasza:

A PlanetSushi Allee nagyon jó hely, többször is voltunk ott. Az előző gondolom nem erről a helyről írt. Lehet természetesen egyet is venni.

A szója szósz ízét, rizst, halat szereted?

2019. máj. 22. 07:45
 3/6 A kérdező kommentje:
A rizst, halat szeretem :) A szójaszószt nem tudom milyen...Azt is lehet külön venni majd hozzá?
2019. máj. 22. 09:02
 4/6 A kérdező kommentje:
De ha tényleg van ilyen darabos dolog, hogy 5 db 1000 Ft? (Jólértettem?), vagy 1 db 1000 Ft? Akkor inkább azt venném...
2019. máj. 22. 09:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én a Planet Sushi-ból szoktam rendelni néha, bár nem az Alle-ban lébővől, hanem ami az Oktogonon van. A Genki válogatásban 16 maki és 2 nigiri van 3990-ért, szerintem egész jó, de van hasonló 12-16 darabos válogatás is 2990 vagy 2100 körül, nyilván a vega makik mindig olcsóbbak (uborka, retek, avokádó, zöldség, omlett stb - én ezeket is nagyon csípem). Viszont ha megengedheted magadnak, próbáld ki a "rendes" halasakat is, én kevés embert ismerek, aki nem szereti :)

Persze darabra is lehet venni, de nem hiszem, hogy jól jársz vele. Most megnéztem neked, 4 darabos makit tudsz venni már 990-ért is, de az akkor csak egy íz :/

2019. máj. 22. 13:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok segítséget!:) Végül lemondtam a Planet Shusis asztalfoglalásom, mert Washabiból 230Ft-ért lehet házhozrendelni uborkás, rákos, avokádós, lazacos makikat, mindegyikből van 3 egy dobozban :) Remelem lesz olyan jó, mintha a PLANET Sushiba mentem volna:)
2019. máj. 22. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!