Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A kfc ben, ha veszek egy...

A kfc ben, ha veszek egy poharat, akkor utána abnól muszáj meginnom?

Figyelt kérdés
Nem tölthetem bele egy üvegbe, hogy otthon megigyam?

2019. máj. 19. 19:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
92%
Sőt, csináld azt, mint a csövesek, hogy kiszed a szemétből egy KFC-s poharat, aztán odamegy vele a pulthoz, hátha valaki beveszi h a büdös mocskos tróger vendég, és elkezdi csapolni az italt.
2019. máj. 19. 20:43
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról van szó, hogy megkárosítanád, hanem vannak szabályai a dolognak. Nem vagy 5 éves gondolom, hogy ennyire szájbarágósan kelljen hogy ezt elmagyarázza neked nem tudom hány ember. Ha megveszed a poharat akkor azzal vállalod a szabályait, és illem kérdése is. Másrészt, ha ennyire elégedetlen vagy akkor rendelj házhoz vagy kérd elvitelre és iszogasd hozzá a boltban vett italod, nem kötelező beülni és ott lenni..nem vagy te a szegény ember Robin Hoodja basszus...
2019. máj. 19. 20:50
 23/33 A kérdező kommentje:
Értem, de én ezzel kapcsolatban nem találtam semmilyen szabályt, csak amit hirdetnek, hogy újratölthető
2019. máj. 19. 20:52
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ennyi erővel miért nem mész el a hajléktalan ételosztásra? Ott még fizetni sem kell.
2019. máj. 19. 21:00
 25/33 A kérdező kommentje:
Végülis hordhatnám a sarkon lévő ivókútból a vizet, az is ingyen van... Ne hülyéskedjetek, azért merült fel a kérdés, mert nem egyértelmű, és elméletileg lehetne, mert sehol sem láttam leírva, hogy nem szabad. De mivel nem vagyok akkora *****, hogy csak úgy odamenjek, a köbméteres tartályokkal, ezért megkérdeztem
2019. máj. 19. 21:04
 26/33 anonim ***** válasza:
78%
Lehet nincs sehol lefektetve, mert mondjuk az étterem jóhiszeműen feltételezi hogy nem ilyen fillérbaszó suttyók a vendégek...
2019. máj. 19. 21:10
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
De akkoris csak a POHÁR újratölthető könyörgöm :D azt vetted meg, hogy újratölthesd a POHARAt, sehol nincs szó üvegről, mert nem üveget veszel, hanem POHARAT..
2019. máj. 19. 21:11
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb alapvetőnek tartott viselkedési szabályt nyilván nem fogják kiírni, mert az emberek döntő többségének valószínűleg egyértelmű hogy ilyet nem lehet csinálni. Azzal nincsen gond, ha valóban nem tudtad a választ és megkérdezted. Az utána levő magyarázkodásod, hogy megpróbáltad ezt teljesen normálisnak beállítani, miután megkaptad a választ, illetve az hogy az árra kezdtél el panaszkodni aminek 0 köze van a témához, valószínűleg ez keltett visszatetszést sokakban.
2019. máj. 19. 21:13
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek egyértelmű, csak neked nem. Nem arra fizettél hogy a flakonkádat ott helyben megtöltsd. Egy poharat teletöltesz, megiszod, aztán töltesz mégegyet, kimész, és kint oda töltöd ahova akarod, a pohárból.

Azért ennyi, mert benne van a nevében is hogy vendéglátás! Ez azt jelenti, hogy leülhetsz, melegedhetsz, elmehetsz wc-re, lehúzhatod a budit, van szalvéta, evőeszköz, pohár, fűszerek, és maga a lehetőség, hogy non stop a rendelkezésedre állnak.

A bolti colához ezt értelemszerűen nem kapod meg, ezért olcsóbb a liter cola.

2019. máj. 19. 21:34
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt megnézném, hogy milyen fejet vágnának mind a dolgozók, mind a betért vendégek, hogy a pohárból ott helyben próbálod egy szűk szájú flakonba beleügyeskedni a 2-3-szor teletöltött poharat. Egyet megiszol, mert hát ugye írtad, hogy nem vagy teve, fikázod, hogy fel van vizezve, de te még haza is akarsz vinni belőle. Hát komolyan..., te nem vagy normi, az tuti. Volna képed ott öntögetni?

Ha igen, tölcsért azért vigyél magaddal, mert még nem próbáltam nyilvános helyen, de nem egyszerű művelet pohárból folyadékot üvegbe-flakonba átöntögetni.

2019. máj. 20. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!