Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Mivel érdemes felkelenteni...

Kyor kérdése:

Mivel érdemes felkelenteni egy éttermet?

Figyelt kérdés

A minap rendeltem egy pizzát és egy nagyobb darab műanyag fóliát találtam benne! Ez egy gyermekre is halálos lehet. Több vendégnek is panasza volt. Hol fém darabot, hol csavart találtak az ételben.

Előbbit, azaz a műanyag fóliás esetet lehet, illetve érdemes jelenteni? A facebook-os oldalukon megosztottam és le mentett fotó is van róla. Az oldalon még engem kezdtek el burkolt módon ócsárolni, hogy ott emberek dolgoznak és próbálták úgy beállítani a dolgot, hogy még én vagyok az alpári bunkó.

2019. ápr. 13. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
persze-persze.
2019. ápr. 13. 17:50
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Mit jelent a felkelenteni?
2019. ápr. 13. 17:57
 3/6 anonim ***** válasza:
41%

Ha tényleg igaz a panaszod, akkor a felettes szerveknek kell jelenteni, de a neten nem írhatod ki az étterem nevét/címét, mert ezzel hitelrontást csinalsz, ami komoly pénzbüntetést eredményez, és nem hiszem, hogy erre szükséged lenne.

Abban tökéletesen igazuk van a többieknek, hogy ez jogtalan, ha negatív híreket terjesztesz, ha valami problémád van, akkor nem pletykálj, hanem tényleg tegyél bejelentést a megfelelö hatóságoknál!

2019. ápr. 13. 17:58
 4/6 anonim ***** válasza:
39%

igen csak magyarországon ugye te is tudod jól h nyilvánosság nélkül nem ér semmit a hivatalos bejelentés.

bejelented szépen az ántsz-nek (népegészségügynek), fogyvédnek, akárkinek, az kiküldi a 2 ellenőrét, akiket meg kilóra megvesznek és ennyi.

2019. ápr. 13. 18:19
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Csak az a baj, hogy a "nyilvánosság" esetében a kérdezöt büntetik meg jogsértés miatt!
2019. ápr. 13. 19:41
 6/6 anonim ***** válasza:
75%

Nébih telefonon,felhivod ,és bejelentést teszel.

De most tésztába sülve találtad a müanyagot ?

2019. ápr. 14. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!