Romlott süteményt adtak el a kávézóban, ti kiírnátok az oldalukra?
A felét meg sem ettem, mert kezdtem érezni, hogy rossz... Rá pár órára már hánytam, és hasmenésem van...
A kb. egy órában még ott voltam egyedül, egy valaki sem jött be oda, hatalmas forgalom lehet ott, nem véletlenül... Szerintem hetekig állnak ott a sütemények.
Legyen vele boldog a kiscsaj, otthagytam neki. Azóta rosszabbul vagyok, ez komolyan ételmérgezés.
ÁNTSZ-nél névvel lehet jelenteni csak?
Komolyan senki nem jött be oda, már az furcsa volt... A kávé förtelmes, de azt még el is néztem volna, de romlott sütit... Meg szószerint a pincér csaj is azt csinálta, hogy "te hülye ide bejöttél..." Kivülről nem láttad, hogy nincs vendég...
Sokkal jobb kávézók vannak, 700 Ft-os cappuchinóért és 650 Ft-os sütiért, ahol ételmérgezést sem kap az ember.
Nem akarom a nevemet, kiadni, tudom, hogyegy eg, úgyis rájönnek ki volt így is, más vendég nem hiszem, hogy bemerészkedett oda...
A véleményeket is álnéven írtam... Nébihhez is bejelenthetem ál email címmel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!