Legalább is saját tapasztalat szerint. Sütőtökös lattét rendeltem mégcsak mű sütőtök íze se volt. Mindössze egy jó kis nyelv leforrázást kaptam
2019. márc. 14. 07:39
12/21 anonim válasza:
Ui.: Szerintem is a Cafe Frei 1000x jobb
2019. márc. 14. 07:40
13/21 anonim válasza:
Szerintem amit a Philips Saecoval főzök, ezerszer jobb.
2019. márc. 14. 08:08
14/21 anonim válasza:
Fel van fújva. De azt hozzá kell tenni, hogy normális országban nem számít drágának.
Itthon viszont 2 órát kell dolgoznom, hogy vegyek egy kávét ott. Drága az átlag fizetésekhez képest.
A minőségük szerintem rendben van, de persze nem a világ legjobb kávéja. A frei nekem is jobban bejon
2019. márc. 14. 08:29
15/21 anonim válasza:
Finom, de inkább a nevet és a divatot fizeted meg, hogy logós pohárból iszod.
Vannak finomabbak is.
2019. márc. 14. 09:03
16/21 anonim válasza:
Cafe Frei
Olcsobb minőségibb választáka óriási
És figyelnek az alkalmazottakra és jobbak a beülös helységeik
Starbucks rettenetesen márkát megfizetős vizes szr.... Bocsi oldam mint az iphone megfizeted a márkát és kapsz egy szr laptopot pl
Ott a gamer laptopom 450k volt 1070-es grafkártya
Ezek meg egy vista szintjén lévö fst adnak majdnem milliokér csak a tartalma üres mig a külsö részén ott az alma
2019. márc. 14. 09:54
17/21 anonim válasza:
Szerintem is nagyobb a füstje mint a lángja. Én a kis független kávézókat szeretem, ahol tényleg jó alapanyagból, tényleg jó baristák főzik a kávét. Az se olcsó, de legalább tényleg jó.
2019. márc. 14. 10:03
18/21 Noblesse Oblige válasza:
Hát, szerintem ennyit nem ér. 1-2x meghívtak oda, az esélyt megkapta... de inkább az életérzésért fizetsz szerintem mint a kávéért.
2019. márc. 14. 17:07
19/21 anonim válasza:
Szerintem a marketinget, márkát, státuszszimbólumot kell megfizetni. Nem rossz a kávéjuk, de nem kiemelkedő. Most őszintén, ha nem lenne rajta a logó a poháron, és senki nem tudná, hogy hol vették, hányan vennék meg azt a teljesen átlagos, túlárazott kávét? A sütijeik nagy része pedig szerintem ehetetlenül édes, a szendvicseikben semmi különleges nincs, de cserében iszonyat drágák.
2019. márc. 14. 21:09
20/21 anonim válasza:
Én nem vagyok valami válógatós ha kávéról van szó ,csak espressot,vagy hosszút iszom ,nagyrészt a koffein miatt,ha rossz,akkor is lehúzom. Na a starbucksban életemben először hagytam ott a kávét,olyan pocsék hányadék íze volt ..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!