Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Általában mit szoktál enni/inn...

Általában mit szoktál enni/inni a McDonald's-ban?

Figyelt kérdés
Nyilván azokhoz szól a kérdésem, akik szoktak oda járni. Én ritkán, ezért kíváncsi vagyok, ki mit rendel általában.

2019. jan. 26. 12:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%
Én nagyritkán ha elmegyek veszek egy sajtburgert éa egy kis sültkrumplit. Igaz az esetek nagyrészében Burger King be megyek, de ott is ugyanezt szoktam venni szóval mindegy :D
2019. jan. 26. 13:46
 12/23 anonim ***** válasza:
95%
Sajtburger menüt+ karamellás mcfreeze-t.
2019. jan. 26. 13:51
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
Csakis sajburger vagy dupla sajtburger.
2019. jan. 26. 13:59
 14/23 anonim ***** válasza:
94%
Évente ötször-hatszor járok, 2 sajtburger+1 sajtburger menü.
2019. jan. 26. 14:27
 15/23 anonim ***** válasza:
91%
M&Ms-es McFlurry karamellöntettel.
2019. jan. 26. 15:35
 16/23 anonim ***** válasza:
93%

Dupla sajtos mcroyal mcmenü, almás pite

4 sajtburger és dupla krumplis kupon

Attól függ milyen a kedvem, kb havi 2x mekizek

2019. jan. 26. 17:09
 17/23 anonim ***** válasza:
Cézár salátát kapros öntettel. Inni azt szoktam, amit a párom rendel a menüje mellé, abból elég nekem 2 korty. Néha eszek karamellás mcfreezt, de akkor dupla karamellával.
2019. jan. 27. 08:36
 18/23 anonim válasza:
Sajtos McRoyal nagy menüt plusz egy sajtburgert általában. Citromos teával. Ennyivel szoktam nagyjából jóllakni.
2019. jan. 31. 03:06
 19/23 anonim ***** válasza:

Én, nagyon szeretem a Mekit, és havonta 1x-2x járok oda enni.

Most, felsorolás szerűen leírom, miket szoktam ott enni/inni.

Sajtburger, Sajtburger baconnel, Dupla Sajtburger, Dupla Sajtburger baconnel, Big Mac, Sajtos McRoyal, Dupla Sajtos McRoyal, McChicken, Chicken burger, Sertés McFarm, Filet-O-Fish.

Chicken McNuggets, Halrudak, Sajtfalatokat, Sült krumplit.

Shaker saláta sült csirkemellfilével - ehhez szoktam kérni Ezersziget öntetet. Cézár saláta - ehhez is szoktam kérni Ezersziget öntetet. Szoktam venni külön, Joghurtos kapros öntetet, Ezersziget öntetet, Cézár öntetet. A sült krumplihoz vagy a sajtfalatokhoz szoktam venni ketchupot, Fokhagymás mártogató szószt, Majonézt, Barbecue szószt.

McFreeze karamell, csoki, eper, és az éppen aktuális öntettel, (Most almás-fahéjassal). A karamellásból néha kérek dupla öntettel. McFlurry M&M's, és az éppen aktuálisat, (Most Kit-Kat-est). Nagy kedvencem volt a Snickers-es. Almás pite. Nagyon hiányolom az Álompitét. :/ :( Vanília Shake, Eper Shake, Csoki Shake.

Inni Coca-Cola.

És mindig megkóstolom, az éppen aktuális és új hamburgereket.

Happy Mealt is veszek a játék miatt. :)

Azt hiszem kb, ennyi. :)

2019. jan. 31. 21:03
 20/23 A kérdező kommentje:
Hú, köszi a sok sok választ!! :))
2019. jan. 31. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!