Általában mit szoktál enni/inni a McDonald's-ban?
Dupla sajtos mcroyal mcmenü, almás pite
4 sajtburger és dupla krumplis kupon
Attól függ milyen a kedvem, kb havi 2x mekizek
Én, nagyon szeretem a Mekit, és havonta 1x-2x járok oda enni.
Most, felsorolás szerűen leírom, miket szoktam ott enni/inni.
Sajtburger, Sajtburger baconnel, Dupla Sajtburger, Dupla Sajtburger baconnel, Big Mac, Sajtos McRoyal, Dupla Sajtos McRoyal, McChicken, Chicken burger, Sertés McFarm, Filet-O-Fish.
Chicken McNuggets, Halrudak, Sajtfalatokat, Sült krumplit.
Shaker saláta sült csirkemellfilével - ehhez szoktam kérni Ezersziget öntetet. Cézár saláta - ehhez is szoktam kérni Ezersziget öntetet. Szoktam venni külön, Joghurtos kapros öntetet, Ezersziget öntetet, Cézár öntetet. A sült krumplihoz vagy a sajtfalatokhoz szoktam venni ketchupot, Fokhagymás mártogató szószt, Majonézt, Barbecue szószt.
McFreeze karamell, csoki, eper, és az éppen aktuális öntettel, (Most almás-fahéjassal). A karamellásból néha kérek dupla öntettel. McFlurry M&M's, és az éppen aktuálisat, (Most Kit-Kat-est). Nagy kedvencem volt a Snickers-es. Almás pite. Nagyon hiányolom az Álompitét. :/ :( Vanília Shake, Eper Shake, Csoki Shake.
Inni Coca-Cola.
És mindig megkóstolom, az éppen aktuális és új hamburgereket.
Happy Mealt is veszek a játék miatt. :)
Azt hiszem kb, ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!