Budapesten hol lehet a legfinomabb hamburgert kapni?
Ízlések és pofonok.
Magic nekem tetszik, de nagyon ingadozó a minőség.
Bodega nem rossz, de megközelítés nem túl jó.
Zing teljesen jó. Nem kiemelkedő. A minőség állandó, megbízható, de van nála jobb.
A Black Cab minőség, valahol a középmezőnyben.
Tompa utcában ettem nagyon jót, jó kis hagyma lekvárral, na az top 3, de már nem emlékszem a hely nevére. Csak drága volt, ezért nem jegyeztem meg.
Marika minősíthetetlen, de olcsó. Egyetemistáknak jó.
Bajor - semmi meglepetés, semmi flanc, semmi kedvesség, állandó minőség, középmezőny. Sokat kell várni, 3 előtt nem érdemes menni.
W35 - valamikor top volt, most már a középmezőnyből is kiestek. Egyre gyengébb és egyre drágább.
Bölcső - nekem ez top 3, a BBQ burger mindig finom, a Buci különösen. Sajnos a medium néha túl készül, szóval ezt érdeme mondani, hogy figyeljenek oda. Kedvesek, jó fejek, jó a hangulat, árban nincs nagyon elszállva.
Epic nekem nem jött be.
Rizmajer Blahán - középmezőnybe Fel zárkózott.
Többi helyen nem ettem vagy nem elégszer, amit említeni tudnék.
W35
A Bamba marha nem egy kategória vele, az csak a zing felett van valamivel
Big Daddy Burger Bár, Albertfalva
(1116 Budapest, Mezőkövesd út 2, a Fehérvári úti villamosremizzel szemben, 47-es villamos megállójánál)
Szerintem elég jó az ár-érték aránya, és finom, kiadós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!