Zing burgerről vélemény?
Figyelt kérdés
Még nem ettem ott ezért szeretném kipróbálni2018. dec. 11. 23:16
2/4 anonim válasza:
Ott dolgozott osztálytársam 5 évig mindig meghívott minket
de magamtól is vissza mentem enni
Nagyon finom a burgereik vannak jó ár és nagy méret, finom krumpli és ízletes szószok. Lehet kérni Rare-en a húst ami nekem plusz pont! És ami meglepett reggelinél kézzel préselnek almákat az almaléhez :D
Próbáld ki nagyon jó hely visszatérő vendég vagyok :)
21/n
3/4 anonim válasza:
Sajnos mióta máshol dolgozok, már nem tudok oda járni, de 2 éve még sokszor betértem egy gitárhősre. Ízletes, szaftos burgerek, és már a szaga mindig becsábított. De arra készülj fel, hogy utána a mcdonalds és társaitól hányingered lesz.
4/4 anonim válasza:
Nem olyan rossz. De a zsemléje az marhára nem jó. Puha, szétszakad, nem pirítják meg. Én a Food Truck Show-n kóstoltam először.
A zsemle része nagyon nem jött be. Annyira vártam, hogy megkóstolhassam végre, de a zsemle miatt nagyon nagy csalódás lett nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!