OLYMPUS kérdése:
Üdv mindenkinek Dolgozott már valaki a Burger King-ben?
Figyelt kérdés
Ami a Nyíregyháza Pazonyi út 32.-ben található?
Arra lennék kíváncsi hogy mien ott a munka ?
Első sorban mienek az emberek és a főnök szemetek vagy meglehet maradni ?
2018. nov. 11. 19:10
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm de ez nem az a válasz amit keresek.
Kíváncsi vagyok hogy aki ott dolgozik vagy dolgozott mi a tapasztalata az ottani főnök és a többi beosztott normális e vagy rá kell dolgozni a nyalis beosztottakra.
2018. nov. 11. 21:39
3/5 anonim válasza:
A "mien" szót így írjuk: milyen
Pesten már dolgoztam, ott tök korrekt volt minden. Egyébként ha nem vagy egy lusta vagy mindenen megsértődő ember, és normális megcsinálod a munkád, úgy ahogy mutatták, sehol nem lesz gondod.
4/5 anonim válasza:
Én ott dolgozom. Pörgős munka, sokat kell állni, és lefáraszt testileg-szellemileg. Attól is függ, hogy konyhán vagy-e vagy kasszasoron. A fizetés jó, a kollégák többnyire diákok. Van ingyen étkezési lehetőség bizonyos költségkeretig+ egyéb juttatások. Én szeretek ott dolgozni.
5/5 anonim válasza:
3 hónapig csináltam. Vissza nem mennék semmi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!