Október 6-án a vendéglátóhelyek nyitva szoktak lenni?
Figyelt kérdés
2018. szept. 30. 20:15
1/7 anonim válasza:
Október 6-án ugyan megemlékezünk az aradi vértanúkról, de nincs igazi ünnepnap, tehát nincs munkaszünet. Mindenki dolgozik, minden ugyanúgy nyitva van. Idén szombatra esik, szóval nyilván minden úgy lesz nyitva, mint egy átlagos szombaton :)
2/7 anonim válasza:
Ha az első válaszoló nem írja le, sose jöttem volna rá, hogy miben különbözik október 6 a többi szombattól. Sose volt munkaszüneti nap.
3/7 anonim válasza:
Nyugi, én is csak azért értem a kérdést, mert aznap van a szülinapom és képben vagyok :D :D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :D
2018. szept. 30. 22:22
5/7 anonim válasza:
A vendéglátóhelyek jórésze még ünnepnapon is nyitva van. Ha más nem, a McDonalds...
7/7 anonim válasza:
Furcsa módon, de ünnepnapokon egy részük bezár. Jártunk már
úgy, hogy március 15-én, hogy az elsőre kinézett étterem zárva volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!