Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha a Corvin setanyon beulok...

Ha a Corvin setanyon beulok egy barba par 20-22 eves sraccal akkor nekem is kiadjak a sort?

Figyelt kérdés
17 eves vagyok,de novemberben mar 18 es tobbnek nezek ki amugy is
2018. szept. 6. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Nem adodnak ossze az eletkorok, szoval nem.
2018. szept. 6. 22:36
 2/9 A kérdező kommentje:

Pl tavaly Hajdúszoboszlón nyaraltam egy masik tarsasaggal, akkor csak egy volt nagykoru, mi meg 16-17 evesek es ott beultunk ketszer is koktelozni

A varosban ahol lakom,ott a pincer megkerdezi a nagykorut, hogy vallal e felelosseget a kiskoruert😂 ezert kerdezem mert eleg furi lenne ha oket kiszolgalnak, engem meg nem😂

2018. szept. 6. 22:49
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
Természetesen nem szolgálnak ki.
2018. szept. 6. 23:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Es ha pl en elmegyek mosdoba mig ok rendelnek vagy ott maradok es ok rendelnek maguknak es nekem is?😂😂 csak engem ugyse szurnak ki
2018. szept. 6. 23:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg tuti, hogy kiadják...
2018. szept. 6. 23:18
 6/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha ők többnek néznek ki, akkor szerinem kiadják. Én jóval elmltam már 18, de nem nézek ki annyinak. Ha egyedül vagyok, akkor elkérik a személyimet, de ha társasággal, akik kinéznek annyinak akkor nem kérik el.
2018. szept. 6. 23:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt a környéket nem ismerem, de gondolom, ez egyéni. Ha simán kinézik belőled a 18-at, nem kérik el, de én voltam már többekkel úgy, hogy volt, akitől elkérték. Lehet, hogy van, ahol ezzel nem foglalkoznak (úgyis megoldhatják a többiek, hogy igyál sört, ha akarsz, én se foglalkoznék ilyen fuzzy dolgokkal pincérként, hacsak nem olyan oktatást kaptam volna, amiről fogalmam sincs. de szerintem nem lehet valakit elmarasztalni azért, mert egy 18-nak kinézőnek kiadta az italt, pláne csoportnál. szóval én lazán állnék hozzád, az alkohol neked sem árt sokkal többet).

Úgyhogy jó esélyed van, de ki kell próbálni, mégis mit veszthetsz? Jobb, ha valaki felnőtt alkoholmenteset is kér, nyilván van az is, nem? Biztos nem nézi senki, hogy a sört ki iszi, legalábbis így gondolnám.

2018. szept. 7. 00:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen en is ugy vagyok vele, hogy tarsasagban kiadhatnak legalabb😂 foleg hogy engem is kemeny 8 het valaszt el😂
2018. szept. 7. 00:19
 9/9 anonim ***** válasza:
38%
Nem vagy túl értelmes, mi?
2018. szept. 7. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!