2/23 anonim válasza:
Még nem láttam olyan helyet, ahol egy gombóc fixen 100Ft-ra lenne kiírva.
Azonban nálunk van olyan német fagyizó, ahol 250-ért kb. akkora adagot adnak, mint a város másik fagyizójában mért 5 gömb. :)
A vicc meg az, hogy a német fagyizós fagyi finomabb.
Durva sorok állnak ott most nyáron. :)
3/23 anonim válasza:
Attól függ, hol laksz.
Ha közel az Ikea, akkor ott nyomott áron (100-120 Ft) tudsz tölcséres fagyit venni. Bár ott nem gombócban mérik, hanem gépi kinyomós fajta van.
4/23 anonim válasza:
Hát ha van is az olyan amit nem vennék meg. Csinálj akkor inkább otthon magadnak.
5/23 anonim válasza:
2010
ha olcsóbbat akarsz akkor menj még visszább, akár pár fillérért is kahatsz
napjainkba ilyenre nincs lehetőség
6/23 anonim válasza:
Szentesen 80 ft egy gombóc főzött fagyi sarki cukrászdában. Igaz kicsi de isteni finom
7/23 anonim válasza:
Ahol Én lakom, van egy hely, 110 Ft egy gombóc fagyi. Nagyon finom és nem érdekel miből van, amíg hideg!
8/23 anonim válasza:
2 éve Tiszavasváriban is volt egy olyan egy ahol 100 ft volt egy gömb. Kis gömb, de finom.
10/23 anonim válasza:
múlt évben 150-ér kb tenisznagyságú gombócokat kaptam Debrecenben. biztos van ahol még lehet kapni iylet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!