Szerintetek melyik a legjobb trófea grill étterem?
Figyelt kérdés
Rákerestem és van már ilyen kérdés, csak elég régi és 6-7 év alatt sok minden változhat2018. jún. 24. 16:23
1/6 anonim válasza:
Szerintem a Visegrádi utcában lévő.
Ott van koktél.
A budaiban az a pláne, hogy sok a tengeri herkentyű.
2/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.
Van olyan, amelyikben valami különlegesség van, például cukorkás fagyi, máshol koktélok, de nekem a Szentlélek tér melletti a kedvencem.
3/6 anonim válasza:
Szerintem is az Óbudai Trófea grill a legjobb.
5/6 anonim válasza:
Volt "szerencsém" elmenni mindbe, de nekem egyik sem tetszett. Tumultus, ugrálás, nincs rendes felszolgálás, a ház bora rettenet, az ételek középre készülnek, falatnyi ételekért kell sorban állni a grillnél, ahol aztán elrontják vagy nem ...
6/6 anonim válasza:
Nehéz összevetni, mert a hely hangulatát és az ételkínálat nem mindig esik egybe :) De nézzük :
1. Zugló
2. Király utca
3. Visegrádi
4. Óbuda
5. Újbuda
6. Margit-híd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!