Ennek az etelnek az elkeszitese otthon koltsegesebb, mint etteremben?
hawaii salata, ami tartalmaz csirkemell, jegsalata, paradicsom, kukorica, ananasz, cezarontet
ez az etteremben 1490 forint
elmentem a boltba megvasarolni mindent es ugy tunik sokkal tobbe kerul hazilag
egy jegsalata 300
ananasz konzerv 400
kukorica 200
paradicsom 3db 300
cezarontet 600
csirkemell 800
+ csirke sutese
ez kb eleg 3 adagra
a konyham nagyon pici kb. 3nm
nincsennek eszkozeim, csak minimalis (kes, tanyer, 1-2 edeny)
(egyedul elek)
gyakran jol esik kimozdulni egy ilyen etterembe es ott elfogyasztani azt emberek kozott, mint otthon egyedul a mini konyhaban elkeszitve
de igazatok van, olcsobban is ki lehet hozni, es helyettesithetem a csirket akar majjal is amit szeretek es az igen olcso
jegsali most akciosan 150
csirkemaj fel kilog 200
ontet 400 (olcsobb kategoria)
kukorica 150 akciosan
ananaszt az draga de azt massal nem tudom potolni, esetleg gomba az 200
Az étteremben 3 adag 4470 Ft
Otthon. 3 adag 2600 Ft
Ez 1870 Ft megtakarítás.
Minden étel elkészítése költségesebb otthon, mint étteremben (maga az elkészítése), mert az éttermek nagykeráron vásárolnak be, tehát te sokkal többet fizetsz az alapanyagokért.
Az éttermi ételekre viszont rámegy a munkadíj, a felhasznált áram, stb. költsége.
U.i.: rosszul számolsz, mert amit az étteremben vettél az egy adag, amit meg kiszámoltál alapanyagárnak az 4-5 adag. Ha kiszámolod melyik hozzávalóból mennyi kell és elosztod az árat ezzel, akkor kapod meg a valódi árát az éttermihez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!