Királypizza ételeivel kapcsolatos rossz tapasztalatok?
Akinek volt már hasonló, az légyszi településsel együtt írja meg.
Ezek itt a Dunakeszis Királypizza "hibái".
Néha néha felmerül bennem, hogy na ismét bizalmat szavazok nekik, és elkövetem a hibát, hogy rendelek a pizzán kívül valami mást.
Az elmúlt 4 év alatt találtam már benne műanyag darabot és matricát is. (tudom, örüljek, hogy bogarat nem)
A káposztasaláta hol nagyon finom, hol pedig ehetetlenül keserű.
Egyszer rendeltem egy pizzát CSÍPŐS paradicsomos alappal. Nálam a csípős azt feltételezi, hogy enyhén csípős, és nem azt, hogy én aki üvegszám eszem a jalapeno paprikát, a csilit, a pepperónit, egyszerűen nem bírok kettő harapást enni belőle és dobom a kukába az egészet, annyira méregerősen küldték. Tényleg mart, nem is tudom mihez hasonlítani az ízét, de nem sok köze volt a paradicsomhoz meg a paprikához. (orrvérzést indított).
Még nyáron helyben ettem náluk egy ilyen pikáns mediterrán tálat, ami nagyon jó volt.
Egy hete rendeltem ismét, és NYERS ropogós rizzsel kaptam. Főztem magamnak hozzá rizst, utána kóstoltam meg a hús részét. Hát, ez a pizzához hasonlóan ehetetlenül erős volt. Húst alig találtam benne, de pepperóni paprika az számtalan mennyiségben valamint az egykori pizza ehetetlenül erős szószával nyakon borítva. Ment a kukába. ( Ami egyik alkalommal tökéletesen finom és ehető, az a második alkalommal is legyen az. szerintem.)
Ezt megírtam a barátnőmnek, aki jelezte, hogy ő egy hete rendelt és nyers húst kapott, ő is kidobta.
És ezzel nekem abszolút véget is ér a Királypizzás próbálkozás, mert amellett, hogy árak csak úgy kúsznak felfelé a minőség egyre szarabb.
Érne bármit is ha ezt jelezném feléjük?
Az egriben semmi ilyet nem tapasztaltam, ott mindig nagyon finomak a kaják.
Sajnos ez helyspecifikus, pl. ahol lakom ott a don Pepe minősíthetetlenül szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!