Szeretnék egy éttermet nyitni TeenBurger néven hogyan? többi lent.
Figyelt kérdés
sziasztok! Szeretnék egy saját vállalkozást (éttermet) nyitni, de nem tudom hogy induljak el benne és mit kellene első sorban csinálni? vidéken lenne ez az egész és nagyjából megvan hogy lesz berendezve stb.
de nem tudom hogyan kell beindítani és hogy mi kell hozzá? értelmes válaszokat várok.
2017. nov. 18. 19:55
1/9 anonim válasza:
Elmész egy könyvelőhöz, ő pénzért cserébe szépen beavat a részletekbe.
2/9 anonim válasza:
Neked vagy a munkásoknak vendéglátósnak kereskedőnek kell lenni , okj is megteszi . Érdeklődd meg a HAACCP rendszer követelményeit ami egy étteremre vonatkozik , azt járd körbe tudsz e a berendezésen kiépítésen létszámon stb spórolni ha pl konyhakész előkészített zöldségeket veszel . A jegyzőnél és a tűzoltóságnál egyebeknél is érdeklődj kivitelezések végett .
3/9 anonim válasza:
Az ügyfélkapun kell intézni internetem. De ha bemész az önkormányzati hivatalba elvileg elmondanak mindent. De ez az első, meg kell hozzá tőke és nagyon sok engedély, mivel étterem.
4/9 A kérdező kommentje:
én se vendéglátó se pincér nem vagyok akkor nem is lehet éttermem akkor?
2017. nov. 18. 20:31
5/9 anonim válasza:
Egy műszakban a létszámhoz képest asszem 2 fő vendéglátóis kell , ha váltóba vagytok akkor 4 . De a régi szabályozást is homályosan ismertem .
6/9 anonim válasza:
TeenBurgerbe felnőtt ember nem fog eljárni, a tinik se feltétlenül, de nekik a kis zsebpénzükből rendszeres nagy lakomákra nem is futná. Majd ha már kiművelted magad vendéglátásból, ezen is gondolkozz egy percig.
8/9 anonim válasza:
Kösz a név ötletet, már be is jegyeztettem.
9/9 anonim válasza:
Több millió Ft vésztartalék a befektetett összegen kívül , mire beindul beáll a rendszer a lét viszi . A szakmát tanulni kell szervezést gyakorlást igényel , ha nincs akkor hozáértő kell . Azt pedig folyton ellenőrizni nem egy saját bulit takarít meg a te hasznodból ... Azt hiszik sokan hogy aranybánya a büfézés stb , akkor lehet ha profin tuti cuccal csinálják . Elég pár hiba és vége ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!