Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért büdös a hamburger az U....

Miért büdös a hamburger az U. S. A. -ban?

Figyelt kérdés
Sok Amerikai államot bejártam és néhol olyan szaga volt a hamburgernek a gyorséttermekben, hogy a hányinger kerülgetett, pegig Európában is sokszor ettem hambit, de ott ilyet még nem éreztem.Lehet valamilyen tartósítószer, vagy adalékanyag okozza ezt? De halottam olyat is, nem tudom mennyire igaz, hogy Amerikában, szárított hústápot adnak a marháknak, hogy gyorsabban fejlődjenek.

2017. nov. 17. 05:35
 1/10 anonim ***** válasza:
A "büdösség" relatív!
2017. nov. 17. 06:22
 2/10 A kérdező kommentje:
Relatív? Sok országban jártam, az U.S.A- ban is sokállamban, pl.: Floridában nem volt vele baj, Georgiaban, Indianaban, Texasban, Oklahomában olyan szaga volt a hamburgereknek mintha macskát sütöttek volna..édeskés szag, hányingerem volt tőle, s már más kint élő magyar is írta egy internetes posztban hogy ő Amerikában nem enné meg a húst, de nem írta le pontosan, hogy miért nem...
2017. nov. 17. 07:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezek a gyorséttermek ma is üzemelnek, akkor pedig sok embernek az ottani "hambi" nem büdös!
2017. nov. 17. 08:42
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Hallisztet kapnak a marhák.
2017. nov. 17. 23:36
 5/10 A kérdező kommentje:
Hallisztet? Mint a csirkék? Lehet hogy azt érzem...de egyébként meg az hogy a helyieknek nem büdös az nem jelent semmit mert nekik ez a megszokott, Indiában sem érzi a helyi lakos a saját szagukat mert ott született, de a turista aki kényes a rosz szagokra, az világgá szalad! Egy kint élő magyar azt írta egy internetes oldalon( ha jól emlékszem a határátkelő volt) hogy 5 éve kint él de nem enne húst az U.S.A ban...biztos nem véletlen. Én hormonkezelésre gondoltam, de valószínüleg halliszt, bár a szaga olyan édeskés volt mintha valami dögöt égetnének falun, nagyon rosszul lettem tőle, persze nem mindenhol volt büdös, inkább az északi államokban, Los Angelesben jó illata volt a húsoknak.
2017. nov. 18. 01:17
 6/10 anonim ***** válasza:
OK, a te orrod az etalon, büdös az, amit te büdösnek mondasz.
2017. nov. 18. 06:07
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor minden európai turistának "etalon" az orra? Sok europai turistával találkoztam, mind büdösnek találta a húst amerikában, 90% ának nem tetszett az amcsi kaja,( német, olasz, svéd, francia, svájci turisták) akikkel hátizsákos hostelokban találkoztam....
2017. nov. 18. 18:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Értem! Mindössze arról van szó, hogy az orrok hierarchikus rendjében az európai túrista orra magasabban helyezkedik el, mint a helyi lakosok (bennszülöttek) orra.
2017. nov. 19. 09:52
 9/10 A kérdező kommentje:
A benszülöttek az indiánok, de értem mire gondolsz, igen ők már megszokták a büdös hamburgerjukat, és egy válaszadó azt mondta, hogy valószínüleg hallisztet adnak a marháknak!
2017. nov. 20. 17:51
 10/10 anonim ***** válasza:
És akkor ők érzékcsalódás áldozatai?
2017. nov. 20. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!