Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A mekiben mennyibe kerül egy...

A mekiben mennyibe kerül egy cézár saláta vagy a kertész saláta, meg az öntet?

Figyelt kérdés
Tudom hogy változóak az árak de úgy nagyjából mire lehet számítani? (debreceni vagyok)

2017. okt. 25. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Cézár saláta 500ft.

Kertész saláta 300ft.

Öntet 150ft.

2017. okt. 25. 19:14
 2/7 anonim ***** válasza:
23%

Csak salatat ne egyel a mekiben! Mindent csak azt ne!

Dolgoztam ott. Mivel nem olyan gyorsan fogyo termekrol van szo, orakat/ napokat ott van a hutoben. A doboz aljan van egy cimke, mikor csomagoltak es meddig jo. Azt a cimket lejarat utan leszedik, ragasztanak ra masikat, melle szaglasszak a hust, hogy kiadhato-e meg.

Ez a leggusztustalanabb a mekiben...

2017. okt. 25. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
77%

Attól függ melyik Meki!

Ma már nem divat lehúzni a Mekiket!

Nagyon gondosan járnak el, nincs átcímkézés!

A Debreceni Mekik is forgalmasak, és sokan esznek salátát, biztos pörög azért az is.

A húst rá, mindig frissen sütik, nem csomagolják velük össze.

Én sokszor eszem ott salátát, mostanában is meg évekkel, sőt 10-15 ével ezelőtt is.

És még sosem találkoztam romlott salátával. Mindig nagyon friss, ropogósak voltak a zöldségek benne.

Az egyik nagy kedvencem régen, a poharas Cézár saláta volt. Mindig Ezersziget öntetet kértem hozzá. A saláta tetejére nyomtam rá az öntetet, és jól össze kellett rázni a pohárban.

Most már nem ebben a shaker pohárban adják, de így is finom. Én még sosem csalódtam benne.

Szóval, az a válaszoló aki lehúzza, ne higgyél neki.

Első voltam. :)

Én bátran ajánlom! ;)

2017. okt. 26. 03:10
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Te mar csak tudod. :D

Tavaly augusztusban mondtam fol 11 honap utan, de oke.

Nyilvan csak kitalaltam mert ennyire unatkozok.

En is szoktam ott enni, de csak olyat,amirol tudom, hogy nem all orakat , szoval nem lehuzom. :)

Ne csodalkozz ha egyszer rad tor a rosszul let a friss , roppanos salatad utan.

2017. okt. 26. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
63%

Aha... 500Ft, persze.

Nem,

Cézár saláta: 1190 Ft

Kertész saláta kb: 990 Ft

2017. okt. 26. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Már vagy 29-30-éve eszem a Mekiben. Ennyi idő után sem találkoztam még romlott, vagy rossz étellel ott.
2017. okt. 27. 01:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy baromi régi a kérdés, de a volt mekis dolgozónak mondanám, hogy akkor elég rossz helyen dolgozhatott élelmiszerszabály betartása szempontjából. Én is dolgoztam Mekiben, és volt kb 4 saláta naponta amit kiadtunk, de azok közül mindegyikhez frissen kellett sütni a húsokat. Mellesleg, ha rosszul lenne valaki a salátától, az nyílván a nem friss alapanyagoktól lenne, amit nyílván nem merne egy ekkora franchise megtenni.
2020. aug. 18. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!