A mekiben mennyibe kerül egy cézár saláta vagy a kertész saláta, meg az öntet?
Cézár saláta 500ft.
Kertész saláta 300ft.
Öntet 150ft.
Csak salatat ne egyel a mekiben! Mindent csak azt ne!
Dolgoztam ott. Mivel nem olyan gyorsan fogyo termekrol van szo, orakat/ napokat ott van a hutoben. A doboz aljan van egy cimke, mikor csomagoltak es meddig jo. Azt a cimket lejarat utan leszedik, ragasztanak ra masikat, melle szaglasszak a hust, hogy kiadhato-e meg.
Ez a leggusztustalanabb a mekiben...
Attól függ melyik Meki!
Ma már nem divat lehúzni a Mekiket!
Nagyon gondosan járnak el, nincs átcímkézés!
A Debreceni Mekik is forgalmasak, és sokan esznek salátát, biztos pörög azért az is.
A húst rá, mindig frissen sütik, nem csomagolják velük össze.
Én sokszor eszem ott salátát, mostanában is meg évekkel, sőt 10-15 ével ezelőtt is.
És még sosem találkoztam romlott salátával. Mindig nagyon friss, ropogósak voltak a zöldségek benne.
Az egyik nagy kedvencem régen, a poharas Cézár saláta volt. Mindig Ezersziget öntetet kértem hozzá. A saláta tetejére nyomtam rá az öntetet, és jól össze kellett rázni a pohárban.
Most már nem ebben a shaker pohárban adják, de így is finom. Én még sosem csalódtam benne.
Szóval, az a válaszoló aki lehúzza, ne higgyél neki.
Első voltam. :)
Én bátran ajánlom! ;)
Te mar csak tudod. :D
Tavaly augusztusban mondtam fol 11 honap utan, de oke.
Nyilvan csak kitalaltam mert ennyire unatkozok.
En is szoktam ott enni, de csak olyat,amirol tudom, hogy nem all orakat , szoval nem lehuzom. :)
Ne csodalkozz ha egyszer rad tor a rosszul let a friss , roppanos salatad utan.
Aha... 500Ft, persze.
Nem,
Cézár saláta: 1190 Ft
Kertész saláta kb: 990 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!