Az étteremben a kiszolgáló nő miért nem tartotta magát az étteremben feltüntetett szabályok betartásához?
Tegnap délelőtt történt egy személyes élményem evvel kapcsolatban de sajnos elég szomorú hogy milyen hazug ember tudott lenni az a nő.
Ugyan is az volt a baj hogy toalettre kellett volna mennem sürgősen mert úgymond hívott a természet és be mentem egy étterembe hát ha meg engedi hogy a vécét használni tudjam vettem is egy üdítőt mert így illik azután meg kérdeztem tőle hogy mehetnék e a vécére és nem akart be engedni azt hazudta hogy defektes ezért nem szabad használni közben a kolléganője meg akkor jött ki onnan. Hát meg értettem és nem zavartam tovább. Pedig meg mondtam volna neki hogy merészel a szemembe hazudni miközben látható hogy működik a toalett.
Ez szép volt tőle szerintetek ?
Normális ember módjára beszéltem vele. De ezek után nem érdemelte volna meg a normális hangnemet.
20/f.
Végül aztán beszartál? :D
Egyébként nevetséges vagy.
Ennyiből még simán lehet, hogy tényleg rossz volt a wc.
Egyrészt te tényleg csak a nőit láttad használni, te meg nyilván a férfiba akartál volna menni, ami ezzel az erővel lehet hogy tényleg rossz volt.
Másrészt még ha egy férfi kollégája jött volna ki a wc-ből, az attól még nagyon is lehet rossz!
Én is jártam már úgy munkahelyemen, hogy szar volt a wc, mi megoldottuk házon belül, egy kis barkácsolással, erős kompromisszumokkal, kényszerből, de ilyen helyzetbe nem lehet hozni egy vendéget, nem lehet neki azt mondani, hogy egy vízpumpafogóval nyissa meg a letört szelepet, tartson alá egy felmosóvödröt, engedje meg vízzel, aztán azzal öntse le a szarát, de óvatosan, mert ha túl gyorsan önti, akkor beteríti a lábát a fos.
Nem. Ilyenkor, zárva a wc, kedves vendégtől elnézést kér, máshova küldi. Kedves vendég megérti, nem nyüszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!