A kfc b-smart filler mit tartalmaz?
A Mekiben van a Párszázas ajánlat.
Ott is ilyen árak vannak, ha veszel egy kis szendvicset mellé kis krumplit, akkor ott is fizetsz 450-500ft-ot.
Sőt, azt hiszem egy Párszázas menü, szendviccsel, kis krumplival és üdítővel az csak 500ft. Üdítő nélkül meg 450ft.
Igaz a KFC-nél ha veszel mellé üdítőt akkor bár hányszor újra töltheted a poharad, a Mekinél meg nem.
De az árak ennél az esetben ugyanannyiak. Szóval, a Meki nem drágább, sőt a KFC-t mondják drágábbnak.
Sőt, most nézem a Meki új kuponokat rakott fel az alkalmazásába és ott most 700ft egy sajtburger, egy közepes burgonya, és egy kicsi üdítő. De van 850ft-ért egy sajtburger, egy közepes burgonya, egy kicsi üdítő és egy almás pite.
A Mekinek jó ajánlatai vannak! :)
A Mekiben sohasem lehetett újratölteni a poharakat! Csak sok ember "paraszt" módon oda ment és ha ki van helyezve a gép akkor azt gondolja, hogy biztos azért mert lehet.
A BP-i Burger King-ekben is néhány helyen újra lehet tölteni, oda ki is van írva. Én még sosem láttam ott ilyet. Bár én győri vagyok, BP-en meg ritkán járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!