Miért van elírva a Smile Palacsinta?
első, azért mert még sosem hallottál valamiről nem azt jelenti, hogy a másik a hülye. lépj egyet hátra aztán szó szerint b@ßzd pofán magad.
facebook lapjuk szerint volt valami szavazás, hogy hogyan hívják a terméket, és a palacsint nyert.
erősen kétlem, szerintem csak nem hívhatják palacsintának ezt a műanyag kupacot.
Azért mert hoztak egy törvényt, hogy ami nem a recept alapján készül, nem olyan hozzávalókból, más eljárással, stb. Azt nem nevezhetik úgy ahogy.
Pl.: Tejföl, - Frissföl, Farmföl, stb. Sajt, - Csízió, stb. Parizer, Virsli, - rudacska, stb.
Süteményeknél is van ilyen. Eszterházy torta, - Diós torta/tortaszelet. Dobos torta, - Karamell tetős torta/tortaszelet. stb, stb.
Tesconál dolgoztam és ott láttam ilyeneket, hogy egy ideig a sütis pultnál a rendes nevek voltak kitéve, aztán egy idő után megváltozott a nevük. És így tovább még a többi termék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!