Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért van elírva a Smile...

Miért van elírva a Smile Palacsinta?

Figyelt kérdés
A csomagolásán "Smile Palacsint" van írva

2017. okt. 8. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
4%
Miröl tetszik beszélni? Esetleg már a kérdés közben el tetszett felejteni?
2017. okt. 8. 11:34
 2/5 anonim ***** válasza:
84%

első, azért mert még sosem hallottál valamiről nem azt jelenti, hogy a másik a hülye. lépj egyet hátra aztán szó szerint b@ßzd pofán magad.

facebook lapjuk szerint volt valami szavazás, hogy hogyan hívják a terméket, és a palacsint nyert.

erősen kétlem, szerintem csak nem hívhatják palacsintának ezt a műanyag kupacot.

2017. okt. 8. 11:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy elírás. Nem szoktam venni, úgyhogy ezt eddig nem figyeltem, de most rákerestem, és vannak képek, amiken a csomagoláson palacsinta van írva, meg vannak, ahol palacsint. Gondolom akkor X év után változtatták meg. Talán azért, mert annyira messze áll a hagyományos magyar palacsintától.
2017. okt. 8. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert hoztak egy törvényt, hogy ami nem a recept alapján készül, nem olyan hozzávalókból, más eljárással, stb. Azt nem nevezhetik úgy ahogy.

Pl.: Tejföl, - Frissföl, Farmföl, stb. Sajt, - Csízió, stb. Parizer, Virsli, - rudacska, stb.

Süteményeknél is van ilyen. Eszterházy torta, - Diós torta/tortaszelet. Dobos torta, - Karamell tetős torta/tortaszelet. stb, stb.

Tesconál dolgoztam és ott láttam ilyeneket, hogy egy ideig a sütis pultnál a rendes nevek voltak kitéve, aztán egy idő után megváltozott a nevük. És így tovább még a többi termék is.

2017. okt. 8. 15:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Adom a második válaszoló véleményét. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
2017. okt. 8. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!