Tudtok ajánlani általatok jól bevált éttermet pesten?
Szeretünk normális adag kajákat enni, nem eperhabos máj redukciókat kesudió ágyon 10.000ért, szeretünk jókat enni, szóval de gondolkodjatok szélsőségekben, mint a costes, vagy a másik véglet a bécsiszelet vendéglő.
Amik bejöttek és ár/érték arányban király az a vakvarjú (beach és a paulay is), trattoria mamma, stb.
Párommal ketten mennénk, tehát nem kell, hogy családias legyen.
Köszönöm előre is a javaslatokat!
bőséges kajára ott van a Trófea, bár a jó múltkor rosszul lett náluk / gyomorrontást kapott egy komplett turistacsoport amit alig győztek letagadni :D
Ráadásul valakit kitiltottak az all you can eat kajálása miatt, miközben pont erről szól az étterem, anno index csinált videó interjút az illetővel, ott is sunnyogtak :)
Én nagyon régen ettem és akkor jók voltak a roston húsok, saláták.
Lehet ez neked akkor a legalja étterem, mert nem egy Costes és a hozzáállásuk is érdekes a leírtak miatt.
Frici Papa kifőzdéjét ajánlom, ott a Király utca körúthoz közeli részén a Zeneakadémiával szemben.
Bár kifőzde a neve, inkább olyan olyan kis egyszerű éttermi jellege van. Hangulatos, két emelete van, bár én csak a lenti részben jártam még. A falon szép festés. Sok asztal és elég sűrűn. És sok vendég szokott lenni, főleg délben, olyankor hely is alig akad. És én bár nem szeretem a sok embert, de valahogy azon a helyen nem zavar, olyan szimpi fazonokat láttam ott inkább, köztük sok zenészt a hangszerével. Egyszer a barátommal kajáltunk egy 4-es asztalnál, és nem volt több üres asztal, leült hozzánk két idegen, és valahogy egyáltalán nem volt zavaró. Valahogy bírom azt a helyet.
Van étlap, de asszem menük is szoktak lenni, járkálnak a pincérek, elég gyorsan is hozzák a kaját, és ha fizetéskor hű de rohansz, nem gond ha nem üldögélsz a pincérre várva, hanem fizethetsz a pultnál is.
Mondjuk én már rég voltam ott, remélem nem változott a hely, a kaja mindig kiadós volt és megfizethető.
(Kedvencem a babgulyás, hát amellett mást nem igazán tudok már enni....:))
Ha szereted a halat és nem túl nagy társasággal akarsz menni.
Halműhely Budapest, Teréz körút 3. 1067
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!