Néztétek a Séfek séfe c. műsort?
Ti szoktatok olyan ételeket készíteni, mint amit főztek benne? Mi a véleményetek róluk? Hol lehet enni ilyen ételeket?
Lehet én maradi vagyok, stb.de én a hagyományos, ismerős és névvel ellátott ételeket ismerem és főzöm.Például töltött káposzta, gulyásleves, húsleves, rántott hús, stb.Családom nagyot nézne, ha feltálalnék olyanokat, amit itt főztek.
Amúgy én szívesen megkóstolnám.De csak bizonyos keretek közt kísérletezgetek, hogy valami újat, különlegeset főzzek.Ti hogy vagytok vele?
Jó műsorok, szoktuk nézni a párommal és mindig van egy pont, ahonnan, köszönjük, de nem kérjük:)
Azért, kóstoltunk már jó párféle ételt.
Egy biztos, van a mi ízvilágunk, vannak, amiket szeretünk és az az igazi számunkra.
Egy példa. Orosz ismerős, kedveskedni akart és vörös, fekete kaviárral várt minket, tálalva, ahogy a nagyok szokták:) Nem akartuk megsérteni, de mikor megkóstoltuk, majdnem rosszul lettünk:( Mikor nem látta a vendéglátó, egy ismerősnek túrtuk át:)) Ő viszont el volt ájulva, micsoda csemege:)
Jó nézni, ahogy csinálják a kaját, de kimegyek a konyhába és olyat csinálok, amit tudom, hogy jóízűen megesszük:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!