Internet kávézó Budapesten, jó áron?
Ilyen, hogy internet kávézó nem igazán létezik már... egy-kettőről tudok a városban, de azok nem a kulturált kategória. Neked inkább egy jó wifivel rendlekező kávézó kéne, nem? Az pedig kb. mindegyikre igaz.
A Kálvinnál, a Múzeum utcában ott a California Coffee Company, jó a wifi és ha jól emlékszem egy vásárlással 2 óráig használhatod. Hasonló kategória a Kecskeméti utcában a Costa vagy az Egyetem téren a Starbucks.
Vagy ha a reggeli nem olyan fontos, keress egy megfelelő leülős helyet az egyetemen vagy a könyvtárban.
Netcafé, lol. Főleg egyetemistaként.
Minden civilizált egyetemen van wifi az összes épületben. Ha épp nem ilyen a tied, akkor menj a könyvtárba, központi épületbe, olvasóba, stb.
#1 köszi a választ :) a California Coffe jónak hangzik, majd meglesem hétfőn :)
#2 igen, gondoltam én is a könyvtárra, de nem hiszem h nekiállhatnék twitchet nézni ott. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!