Az ilyen falusi panziókban, ahol 3-4 kiadó szoba van, miket adnak általában reggelire?
ha lehet választani, hogy kérünk reggelit, akkor kb. mire lehet számítani? tehát ilyen főtételszerűség, vagy inkább pékáru felvágottakkal, müzli stb.? gondolom 7-8 embernek nem svéd asztal van.
Ilyen kisebb panzióban még nem voltam és nem tudom, mennyire lenne változatos.
Nyáron a falusiak nemvágnak disznót, mert megromlik a hús és a belsőségeket se lehet eltenni, meg megköpi a légy, elszaporodnak a baktériumok. Amit télen levágnak, azt fagyasztják le, de a vért nem szokták, még sehol se láttam... városban a a vágóhídon levágják, de egy falusi vendéglátos egy liter vérért nem fog bemenni a városba, hogy azt szolgálja fel nyáron...
a kérdés meg az volt, hogy "általában" mit adnak, nem azt , hogy egyes helyek milyen speciális kívánságot teljesítenek, meg hogy nyalnak a vendégeknek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!