Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Városi leganda valóra válik...

Városi leganda valóra válik szolnokon kfc nyílik. Várjátok már?

Figyelt kérdés
Én kb évente 2x ha eszek ilyen helyen de attól várom már. Lehet jobb lesz mint a meki
2017. júl. 3. 09:03
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Én azt várom mikor újítják már fel a vasútállomást...és még sorolhatnám. Marhára hiányzott már ide a KFC de tényleg, csak ez!
2017. júl. 3. 09:41
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
600 méterre lakom egy KFC-től és még sosem voltam ott. Valószínűleg a szolnokiak nagy része is így lesz ezzel.
2017. júl. 3. 09:42
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
Sanders ezredes nem örülne ezeknek a véleményeknek. Menjetek, és egyétek a csirkét az öreg eredeti receptje alapján.
2017. júl. 3. 09:54
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

Oda se nagyon fogok járni :D 2 évente egyszer kb... nem belőlem fog meggazdagodni :D

Bár nem értem ..., mivel a ország összes Mekije közül is a Szolnokinak van a legkevesebb bevétele..., neki megy a legkevesbbé. KFC sem lesz másképp. Főleg,hogy elég közel rakták egymáshoz.

2017. júl. 3. 11:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges foleg h ott van a meki szajaban
2017. júl. 3. 11:04
 6/7 anonim ***** válasza:
93%
Pintér Vivien Vanda szolnoki lakos nagyon örül ennek.
2017. júl. 3. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Azt lehet tudni, hogy mikorra tervezik a nyitást?
2017. aug. 4. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!