Városi leganda valóra válik szolnokon kfc nyílik. Várjátok már?
Figyelt kérdés
Én kb évente 2x ha eszek ilyen helyen de attól várom már. Lehet jobb lesz mint a meki2017. júl. 3. 09:03
1/7 anonim válasza:
Én azt várom mikor újítják már fel a vasútállomást...és még sorolhatnám. Marhára hiányzott már ide a KFC de tényleg, csak ez!
2/7 anonim válasza:
600 méterre lakom egy KFC-től és még sosem voltam ott. Valószínűleg a szolnokiak nagy része is így lesz ezzel.
3/7 anonim válasza:
Sanders ezredes nem örülne ezeknek a véleményeknek. Menjetek, és egyétek a csirkét az öreg eredeti receptje alapján.
4/7 anonim válasza:
Oda se nagyon fogok járni :D 2 évente egyszer kb... nem belőlem fog meggazdagodni :D
Bár nem értem ..., mivel a ország összes Mekije közül is a Szolnokinak van a legkevesebb bevétele..., neki megy a legkevesbbé. KFC sem lesz másképp. Főleg,hogy elég közel rakták egymáshoz.
5/7 anonim válasza:
Felesleges foleg h ott van a meki szajaban
6/7 anonim válasza:
Pintér Vivien Vanda szolnoki lakos nagyon örül ennek.
7/7 anonim válasza:
Azt lehet tudni, hogy mikorra tervezik a nyitást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!