10-12 emberre mennyi pizzát kéne rendelni?
Inkább több legyen, mint kevesebb, szerintem nyugodtan számoljatok úgy, hogy egy emberre egy 30-as pizza.
Nálunk most 4 napos grillezés, bográcsozás volt, 6-an voltunk, ketten nők.Mi voltunk ugye a vendéglátók, párommal úgy beszéltük meg, inkább több legyen, mint kevesebb.
Tavaly is így csináltuk, bár tavaly rengeteg kaja a kukában végezte, talán melegebb volt, nem úgy ettünk.
Pont ma este rendelünk pizzát, 3-an vagyunk, de ebből egy fő a 7 éves lányom, szerintem mégis úgy rendelünk, hogy tutira megyünk.
Nem vagyunk egyáltalán elhízva, pizzát is ritkán eszünk, de attól kínosabbat nem tudok elképzelni, hogy valaki éhes maradjon.
Én négy 60cm-esre gondolnék. Ráadásul felénk az óriáspizzát lehet felesben kérni. Felére ilyen, felére olyan feltéttel.
Egész éjszaka simán el lehet csipegetni bő egy 30-cmes pizzát egy embernek, pluszban valóban jól jön, ha még ébredés utánra is marad.
Részemről, nő létemre, van, hogy megeszek egy egész 30-cmeset. És nem vagyok kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!