Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ebben a kategóriában miért...

Ebben a kategóriában miért van ennyi "mennyibe kerül a McDonald's-ban? " kérdés?

Figyelt kérdés

Ezeknek a kérdéseknek mi értelmük van?

Az étterem bejáratánál elvileg van étlap, árakkal.

Miért itt kell megkérdezni, ahelyett, hogy bemenne?

Köztudott, hogy nem olcsó, szal aki oda akar menni, vinnie kell pénzt.

2017. máj. 13. 09:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

8-asnak abban igaza van, hogy vannak saját tulajdonú éttermek is nem csak bérlemények, viszont őket is kötik a szigorú franchise szabályok és kemény pénzeket fizetnek azért, hogy McDonald's ként üzemelhessenek.

A hivatalos oldalukon azt kommunikálják olyan az ár, mint a benzinkutaknál, egy csomó tényező befolyásolja. Pl eddig az Astoriánál illetve a Keszthelyen ettem eddig a legdrágább Mekis kajákat (éljen a Balaton) Lehet a Nyugatinál azért olcsóbb, mert van akkora forgalom, hogy abból simán nyereséges.

2017. máj. 13. 21:07
 12/18 anonim ***** válasza:
20%
Mert, valljuk be őszintén, a Mekibe a társadalom nem túl értelmes rétege jár... :( akinek egy csöpp esze van, az kerüli ezeket a helyeket.
2017. máj. 14. 00:48
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

"Mert, valljuk be őszintén, a Mekibe a társadalom nem túl értelmes rétege jár... :( akinek egy csöpp esze van, az kerüli ezeket a helyeket."

Az a sok hülye egyetemista, bezzeg Józsi bá' a szomszéd hobbialkoholista sose volt, ő igazi úr.

2017. máj. 14. 01:25
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó előtti vagyok. Én két egyetemet kijártam és sose járok a Mekibe, egyrészt mert undorító, ahogy kizsákmányolják a dolgozóikat, másrészt amit ott árulnak, azt én tekintem ételnek.

Amúgy meg attól még, hogy valaki egyetemre jár, hidd el, lehet síkhülye...

2017. máj. 16. 10:07
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
+ lemaradt egy *nem, bocsi.
2017. máj. 16. 10:07
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Utolsó előtti vagyok. Én két egyetemet kijártam és sose járok a Mekibe, egyrészt mert undorító, ahogy kizsákmányolják a dolgozóikat, másrészt amit ott árulnak, azt én tekintem ételnek. "

- Kit érdekel, hogy jársz-e Mekibe? Ha meg nem jársz, akkor honnan van akármilyen véleményed róla?

- A Meki nem zsákmányolja ki a dolgozóit. Mármint nyilván nem egy álom munka egy konyhában dolgozni, de az állandó ellenőrzések miatt sokkal sterilebb környezetben készülnek az ételek, mint egy átlagos étteremben, a dolgozók pedig mind be vannak jelentve, nincs simlizés, meg borítékba kapott fizetés. Van szabadság, ha táppénzre mész nem rúgnak ki és a ahhoz képest még a fizetés is jó. Kizsákmányolás Karcsi bácsi pizzériájában van a Balaton mellett, ahol be van mindenki jelentve 4 órára, dolgozik 16-öt, aztán hó végén kap zsebbe 120-at és örüljön. Aztán 2 hónap múlva kirúgják.

"Amúgy meg attól még, hogy valaki egyetemre jár, hidd el, lehet síkhülye.."

Ja, hát hogy sík hülye vagy azt nem merem megkockáztatni, de hogy fingod nincs róla mi megy a vendéglátásban, az biztos, pedig van két diplomád.

2017. máj. 16. 14:49
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
Tudom, hogy mi van a vendéglátásban, mert évek óta abban dolgozom a suli mellett. Több helyen is voltam, diák- és rendes munkaként is. Elég vacak a helyzet, az biztos. De a Meki az tényleg a pokol egyik alsó bugyra. A kajái meg lehet, hogy sterilek, de attól még borzalmasak!
2017. máj. 16. 20:56
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ízre baromi finomak, nem véletlenül népszerűek, az alsó bugyor meg fényévekre van egy mekis konyhától :D Nem voltál te még látom az átlag magyar vendéglős alkalmazottja, ahol retteghettél hó végén, hogy egyáltalán ki leszel-e fizetve.
2017. máj. 16. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!